Zwam bestrijden

Zwam bestrijden? Huur onze experts in om je huis vrij van zwammen te krijgen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zwambestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Herkennen van zwammen

Zwammen gedijen in vochtige gebieden of substraten. Zwammen groeien zowel onder als boven de grond, met lange en grote schimmeldraden. Boven de grond hebben ze een paddestoelachtige vorm en onder de grond een kegelvormige vorm. In de loop van hun ontwikkeling kunnen ze van uiterlijk veranderen. We kennen allemaal de typische rode schimmel met witte stippen. Ze kunnen er echter ook bruin of zelfs wit uitzien.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

We raden je aan een van onze gespecialiseerde zwammen bestrijders te bellen voor hulp bij het herkennen van de soort, dan kunnen ze vertellen welke maatregelen genomen moeten worden om dit probleem te voorkomen of te bestrijden.

zwam bestrijden
zwam-verwijderen

Zwam bestrijden in huis

Wij krijgen dagelijks meldingen van mensen die zwam in hun huis hebben. Zwammen kunnen worden aangetroffen op plaatsen waar je niet vaak komt, zoals de schuur, kelder of zolder. Omdat deze ruimtes waarschijnlijk vochtig zijn, gedijen schimmels daar goed. Zwammen kunnen groeien bij temperaturen tussen 5°C en 40°C.

 • Professionele zwambestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

De luchtkwaliteit binnenshuis is iets waar we allemaal bezorgd over moeten zijn. Zwammen kunnen je huis slecht laten ruiken, maar ook ongezonde effecten hebben op jou en de mensen om je heen. Onze professionele Zwambestrijders weten hoe belangrijk dit probleem echt kan worden, dus wacht niet langer. Dus bel ze vandaag nog voor hulp bij het stoppen van de verspreiding van deze vervelende organismen voor ze de overhand volledig nemen.

Zelf zwam bestrijden?

Wil je zelf zwam bestrijden? Dat kun je ook doen. Bedenk alleen alle schimmels draden hebben, dus je kunt je misschien van de kop ontdoen maar toch nog genoeg overhouden voor nieuwe groei. En zelfs als je hun kop helemaal kunt verwijderen kunnen sporen op de grond vallen, waar ze zich later weer kunnen ontwikkelen.

Er is een groot verschil tussen het zelf bestrijden van zwam en het inhuren van professionals. Zwammen kunnen moeilijk te beheersen zijn voor particulieren, vooral als ze te maken hebben met een plaag waarvoor pesticiden nodig zijn die schadelijke chemicaliën of zelfs loodverbindingen kunnen bevatten. Maar schakel de juiste persoon in: iemand die weet hoe je deze situaties het beste kunt aanpakken, want alleen dan krijg je succesvolle resultaten.

Zwambestrijding door professionals

De beste manier om te voorkomen dat je huis ten prooi valt aan de gevolgen van zwam is door het aan deskundige bestrijders over te laten. We zullen alle tekenen dat er een probleem geweest kan zijn voor je kunnen verwijderen, en bovendien geld besparen op dure reparaties of vervangingen.

Hoe werkt zwam verwijderen?

Voor een professionele zwam verwijdering is het belangrijk dat je een expert hebt die weet hoe je de zwam het best kunt bestrijden. We zullen eerst evalueren met wat voor soort zwammen groei of infecties je te maken hebt en dan plannen hoe we ze met de hand kunnen verwijderen, zo nodig met verschillende benaderingen zoals methoden op basis van vuur en dat alles terwijl we ervoor zorgen dat er geen verdere schade in je huis ontstaat.

Zwammen kunnen veel schade toebrengen aan huizen, ook aan de structurele integriteit en de levensduur. Dit is waar professionele ongediertebestrijders om de hoek komen kijken. We gebruiken deskundigheid om te bepalen of nieuw hout moet worden geconstrueerd of gerepareerd, voordat we het behandelen met speciale smeermiddelen die verhinderen dat schimmels op de bovenste lagen groeien en beneden rot veroorzaken.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor zwambestrijding?

Om ervoor te zorgen dat jouw huis veilig kunt houden, staan wij altijd voor je klaar in geval van schimmelbestrijding.

Wat zijn de kosten bij een zwam bestrijden?

Offerte betreffende een zwam probleem zonder de situatie eerst zelf te zien
Onze Mycologie expert moet eerst ter plaatse komen om te peilen of er al dan niet een actief probleem is met zwammen die op jou eigendom groeien.

Hoe weet ik wat voor zwammen ik thuis of in mijn tuin heb?

Maak een video of foto van de zwam probleem en stuur die naar ons op. Wij kunnen dan vaststellen welke soort je hebt, zodat onze expert een nauwkeurige diagnose kan stellen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk tijdens de zwambestrijding?

We hebben een team van experts die op afroep beschikbaar zijn om alle zwam problemen op te lossen. Zij kunnen bepalen met welke soorten of hoeveelheden je te maken hebt, waar ze zich bevinden in jouw faciliteit, evenals wanneer de plaag is begonnen. Alle informatie die belangrijk is om er snel vanaf te komen.

Geven jullie ook garantie voor het zwam bestrijden?

Wij begrijpen dat je wellicht zorgen maakt over de zwam probleem in jouw woning. Wij kiezen altijd voor een deskundige en doelgerichte aanpak, zodat de kans op herhaling vanaf nu minimaal zal zijn. Niemand kan dit met 100% nauwkeurigheid garanderen, maar wees gerust, ons team heeft alles onder controle voor goede resultaten.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de zwambestrijding?

De zwammen in jouw huis of tuin kan schade veroorzaken, maar het is onwaarschijnlijk dat je daarvoor een vergoeding krijgt van de verzekering. Wij informeren onze klanten over de mogelijke bijwerkingen van onze behandelingen, zodat zij zelf kunnen beslissen of dit de moeite waard is.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor de zwambestrijding?

We zijn altijd blij om je te helpen. Heb je contact met ons opgenomen voor zwammen bestrijden om jouw woning in één keer van de schimmels te ontdoen? Zullen wij ons uiterste best doen. We laten iedereen weten hoe lang de dienst kan duren zodat er onderweg geen verrassingen zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (64 stemmen)
Call Now Button