Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden wordt effectief en snel gedaan door ons!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Zelf zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn een veel voorkomend ongedierte dat moeilijk te bestrijden is. Ze worden aangetrokken door voedsel en voorwerpen, en kunnen zich snel door jouw huis verplaatsen. Zilvervisjes zijn grijsachtig van kleur en kunnen ongeveer 10 millimeter lang worden. Daarom kan het moeilijk zijn om zilvervisjes zelf te bestrijden.

 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wij raden je aan om in ieder geval vrijblijvend advies in te winnen bij een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Een professional kan de ernst van jouw plaag beoordelen en adviseren wat de beste manier is om van zilvervisjes af te komen. In sommige gevallen kan de zilvervisjes plaag grootschalig zijn en kan professionele hulp nodig zijn om van dit ongedierte af te komen.

Zilvervisjes bestrijden
Zilvervisjes

Zilvervisjes voorkomen

Zilvervisjes zijn onhygiënische beestjes die voedsel betrekkelijk snel kunnen bederven. Ze hebben vaak bacteriën of schimmel op hun poten, en als ze ook in boeken nestelen dan kun je na verloop van tijd een plaag oplopen door de lijm-etende zilvervisjes. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk te voorkomen dat ze je omgeving verpesten door passende maatregelen tegen dit ongedierte te nemen.

 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Zilvervisjes kunnen ook voedsel zoeken in textiel, waardoor uw favoriete kleding beschadigd kan raken. Zilvervisjesplagen ontwikkelen zich na verloop van tijd als gevolg van hun aanwezigheid. Daarom is het van cruciaal belang om zilvervisjes te bestrijden!

Hoe kan je zilvervisjes herkennen?

Zilvervisjes zijn vervelend ongedierte dat je kunt aantreffen in huizen, bedrijven en boekenkasten. Ze zijn bestand tegen veranderende weersomstandigheden of leefomgevingen, waardoor ze winterhard genoeg zijn voor elke plaats waar een hoge luchtvochtigheid heerst. Eén plek waarop je deze insecten thuis kunt aantreffen zijn op je boekenplank. Dat is hun favoriete plek die vaak altijd voedselbronnen oplevert zoals vochtig hout – perfecte ingrediënten als er later meerdere zilvervisjes beginnen rond te kruipen.

Zelf zilvervisjes bestrijden

Het is een veel voorkomende misvatting dat zilvervisjes alleen voorkomen in oude huizen of gebouwen. Dit ongedierte is echter zeer bedreven in het zich verstoppen, en kan dus overal voorkomen. Een van de meest effectieve manieren om zilvervisjes te bestrijden is door een professionele bestrijder in te schakelen. Deze experts zijn ervaren in het identificeren van de schuilplaatsen van dit ongedierte, en kunnen deze kennis gebruiken om ze succesvol uit uw huis te verwijderen. Bovendien heeft een professionele verdelger toegang tot krachtigere bestrijdingsmiddelen dan de meeste huiseigenaren. Daarom is het inhuren van een verdelger vaak de beste manier om uw huis te beschermen tegen een zilvervisjes plaag.

Vrijliggend voedsel goed afsluiten

Zilvervisjes worden aangetrokken door zoet voedsel en dranken, daarom is het belangrijk geen open verpakkingen of schalen met fruit rond te laten slingeren. Je kunt voorkomen dat ze je bord bezoeken door voedsel containers goed af te sluiten, zodat ze geen doelwit zijn voor dit vervelende ongedierte.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het zilvervisjes bestrijden?

Wanneer een zilvervisjes plaag toeslaat, staat onze nooddienst altijd klaar om het probleem op te lossen.

Wat zijn de kosten voor zilvervisjes bestrijden?

We kunnen je geen schatting geven zonder te zien met wat voor situatie we te maken hebben. Onze verdelger moet eerst langskomen om het probleem te beoordelen, maar maak je geen zorgen, het zijn professionele experts die precies weten hoeveel het kost voor elk type of elke omvang van de plaag

Hoe weet ik wat voor zilvervisjes ik in huis heb?

Zelfs als je niet zeker weet met wat voor soort zilvervisjes je huis te maken heeft, kunnen wij je helpen. Aarzel niet om beeldmateriaal te maken en deze naar ons op te sturen. Een van onze specialisten kan je helpen de soort te identificeren zodat wij een effectieve behandeling kunnen bieden.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij zilvervisjes bestrijden?

Wij doen ons best om je een oplossing te bieden die zowel economisch als effectief is. Ten eerste bepalen we de omvang van je probleem beoordelen; waar in je huis ze zich bevinden en hoe lang is dit al aan de gang is. Vervolgens zullen we met behulp van materialen precies vaststellen welk(e) type(n) aanwezig is (zijn).

Geven jullie ook garantie voor zilvervisjes bestrijden?

Wij nemen een zilvervisjes behandeling altijd serieus. De kans dat ze terugkomen is klein, maar niemand kan garanderen dat het nooit meer gebeurt. Wij raden je aan om na elke bestrijding een inspectie uit te voeren voor je gemoedsrust en omdat het een goede gewoonte is.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het zilvervisjes bestrijden?

Wij begrijpen dat zilvervisjes nogal wat schade kunnen aanrichten en wij helpen je graag om er vanaf te komen. Wij zorgen ervoor dat eventuele schade op tijd wordt gemeld, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken. Het belangrijkste is dat onze behandelingen je huis meestal onbeschadigd achterlaten. Als zodanig zullen wij er zeker van zijn je de best mogelijke service te bieden mocht dit toch gebeuren en eventuele schade als gevolg hiervan zal altijd door ons worden hersteld op onze kosten.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor zilvervisjes bestrijden?

Wij helpen je graag om van die vervelende zilvervisjes af te komen. Wij zullen alles doen wat we kunnen om je probleem op te lossen. Daarnaast vermelden we je ook wat de duur van de bestrijding zal zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button