Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Ongediertebestrijding Den Haag biedt een breed scala aan diensten om bedrijven te helpen van ongedierte af te komen of het te bestrijden in hun faciliteiten. Het bedrijf kan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks langskomen voor inspectie en behandeling, afhankelijk van de situatie.

 • Voor al uw ongedierte
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Spoeddienst 24/7

Als u de risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen wilt vermijden en voor periodieke inspecties wilt zorgen, schakel dan een professionele ongediertebestrijder in voor een effectieve aanpak. Het is niet alleen belangrijk om jouw eigendommen te beschermen, maar ook uw reputatie. 

kantoor-icon

Kantoorgebouwen

ziekenhuizen-icon

Ziekenhuizen en gezondheidscentra

restaurants-icon

Horeca

kantoor-icon

Supermarkten en winkels

onroerend-goed-icon

Vastgoed

industrieën-icon

Industrieterreinen

gemeente-icon

Gemeentelijke gebouwen

school-icon

Schoolgebouwen en opleidingscentra

supermarkten-icon

Winkelcentra

ongediertebestrijding zakelijk

Bedrijfsinspectie aanvragen

 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Effectieve oplossing
 • Ongedierte voorkomen
 • Laagste tarieven
 • Gratis advies
 • Geen voorrijkosten
zakelijke-klanten

Ongediertebestrijding voor elk bedrijf

Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om jouw bedrijf te beschermen tegen ongedierte. Wij hebben een structuur die is aangepast aan de behoeften van elke afzonderlijke organisatie of onderneming, waarbij wij alleen veilige bestrijdingsmiddelen gebruiken die iedereen binnen beschermen zonder ook maar enig risico voor de gezondheid te lopen.

 • Expert op het gebied van élk type ongedierte
 • Klant = koning!
 • Pinnen of contant betalen

Met onze duurzame aanpak maken wij gebruik van de modernste apparatuur om u een langdurige bescherming te bieden. Ons advies op maat zorgt ervoor dat jouw bedrijf volledig beschermd blijft.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Je kan je goed voelen over onze besstrijding, want de materialen die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk en vrij van giftige chemicaliën.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

e-icon

Eric van Gelderen

★★★★★

Het beste ongediertebestrijdingsbedrijf dat ik heb ingeschakeld. Zeer redelijk geprijsd voor de diensten die ze leverden. Staat achter hun werk.

c-icon

C.M. Jonker

★★★★★

We hebben ze ingeschakeld voor het bestrijden van wespen. Dat is aardig goed gelukt. Bleek dat wij een wespennest hadden in de buurt, wat ze ook hebben verwijderd. Onze kinderen kunnen nu zonder zorgen spelen in de tuin.

d-icon

Daan van de Ven

★★★★★

We hebben voor onze zaak ingehuurd. We hadden last van kakkerlakken waar nu niks meer van te zien is. We hebben ze eerst geroepen voor een gratis inspectie, wat fijn is dat ze dat aanbieden. Vervolgens wisten we meteen dat het met hun goed zat en na een goed geprijsde offerte, hebben wij gebruik gemaakt van hun diensten.

s-icon

Sylvana van Dijk

★★★★★

Na enkele weken zelf van alles en nog wat geprobeerd te hebben tegen muizen, hebben we toch besloten om een ongediertebestrijder in te schakelen. Hadden we het maar eerder gedaan denken we nu achteraf. Maar goed, gelukkig zijn we nu verlost van de muizen. Bedankt!

y-icon

Yvonne Neufeglise

★★★★★

Ze waren erg snel gekomen toen ik aangaf dat ik doodsbang was. Het inspecteren en bestrijden werd grondig, maar snel gedaan. Ik was bang dat het veel zou kosten, maar tot mijn opluchting waren de prijzen redelijk, eigenlijk best goed zelfs.

p-icon

P. Bagijn

★★★★★

Wij hebben van alles en nog wat geprobeerd om van de mieren af te komen, maar ze bleven maar op een of ander manier verschijnen in ons keuken. Gelukkig hebben de ongediertebestrijders Den Haag de mieren goed bestreden. We hebben nog geen enkele mier gezien sinds de bestrijding van 2 weken terug. Ga zo door!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Wij bieden een dezelfde dag service en zijn 24 uur per dag 7 dagen per week voor je beschikbaar. We komen zo snel mogelijk bij jou op de zaak.

Wat zijn de kosten?

Wij kunnen je helpen een schatting te maken van de kosten van een bezoek van onze experts. Wij bieden een indicatie van de prijzen na een gratis inspectie voor alle bedrijven, organisaties en instellingen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Ongediertebestrijding Den Haag gaat methodisch te werk. Eerst kijken ze van wat voor ongedierte je last hebt en inspecteren ze waar die beestjes zich bevinden, en hoe lang ook. Dankzij onze speciale apparatuur kunnen we elke soort of omvang van de plaag met gemak meteen en opsporen, plus onze kennis op dit gebied garandeert een passende oplossing die onmiddellijk in actie wordt gezet zodra we meer weten over jou probleem.

Geven jullie ook garantie?

Wij weten dat ongedierte vervelend kan zijn, en wij willen ervoor zorgen dat je er nooit meer last van hebt. Daarom komt ons team langs voor een controle nadat de ongediertebestrijding is voltooid, op deze manier is er weinig kans op herhaling. Echter, is het niet mogelijk om 100% garantie aan te bieden.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Wij hanteren een professionele aanpak om het probleem in één keer op te lossen. Wij laten je van tevoren weten wat de behandeltijd zal zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Call Now Button