Wespennest verwijderen

Het verwijderen van wespennesten klinkt eenvoudig, maar dat is het niet.
Wespennest verwijderen? Ongediertebestrijding Den Haag is er voor je!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een wespennest verwijderen
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Het verwijderen en bestrijden van wespennest

De beste manier om van wespen af te komen is door een expert te bellen. Wij hebben de kennis en ervaring die nodig zijn om deze insecten te verwijderen. Het is nooit een goed idee als je zelf probeert te bestrijden of van af te komen, want dat kan meer schade aanrichten wanneer je het zelf doet.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespenbestrijding
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Als het wespennest eenmaal onder controle is, heb je de keuze het te laten zitten of het te verwijderen. In sommige gevallen bevindt het wespennest zich in een muur spouw, onder een dak, of in de grond. Als je geen last van hebt, hoef je het misschien niet te verwijderen.

Wespen zullen hun nest nooit opnieuw gebruiken, dus er is geen gevaar dat ze naar hetzelfde nest op dezelfde plaats terugkeren. Ze kunnen echter in de buurt een nieuw nest bouwen, dus je moet de omgeving in de gaten houden en zo nodig actie ondernemen.

wespennest verwijderen
wespen

Zelf wespennest verwijderen of door een professional?

Als je een wespennest in of rondom je huis vindt, is het belangrijk dat je onmiddellijk actie onderneemt. Als het nest echter inactief is, kun je het misschien zelf verwijderen. Als het nest op een lastige plaats zit of als je het te veel gedoe vindt, raden we je aan een expert in te schakelen.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Er zijn veel ongediertebestrijdingsbedrijven die diensten aanbieden voor het verwijderen van wespen. Als je een bedrijf kiest, kies een professioneel bedrijf die zijn klanten op de eerste plaats zet, zoals Ongediertebestrijding Den Haag!

Het verwijderen van een wespennest

Als je wilt weten hoe je een wespennest verwijdert, kun je dat het beste aan de vakmensen overlaten. Verwijderen kan gevaarlijk en onveilig zijn, we krijgen dagelijks telefoontjes van klanten die geprobeerd hebben het zelf te doen en faalden. Onze deskundigen zijn ervaren in het verwijderen van wespennesten, en zullen in staat zijn het snel, efficiënt en veilig te doen. Er zijn echter enkele situaties waarin je het nest misschien zelf kunt verwijderen. Dit is echter niet altijd effectief, je kunt uiteindelijk toch gestoken worden. In elk geval is het altijd het beste om een vakman te raadplegen voor hulp bij het verwijderen van wespennesten.

Zelf verwijderen van een wespennest

Wespen zijn een van de meest gevreesde insecten. Hun steek is niet alleen pijnlijk, maar kan ook dodelijk zijn voor mensen die allergisch zijn. Maar wespen kunnen ook nuttig zijn, ze azen op ander ongedierte en helpen planten bestuiven. Als je een wespennest op je eigendom hebt, is het belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat bij het verwijderen ervan. Als het nest op een moeilijk bereikbare plaats zit of als er actieve wespen zijn, is het beter een ongediertebestrijder te bellen. Als het nest echter bereikbaar is en er geen wespen aanwezig zijn, kun je het zelf verwijderen. Met een beetje zorg en voorzichtigheid kun je een wespennest veilig verwijderen zonder gestoken te worden.

Wespennest verwijderen in huis

Wespen zijn een van de meest gevreesde plaagdieren vanwege hun vermogen om meerdere keren te steken. Als je vaak wespen in je huis ziet, is het waarschijnlijk dat ze ergens op je terrein een nest gebouwd hebben. Wespen kunnen op allerlei plaatsen nesten, onder andere in holle muren, onder dakpannen, in je schuur, of in je kelder. Proberen een wespennest te verwijderen terwijl er nog wespen actief zijn kan uiterst gevaarlijk zijn. Als je er niet zeker van bent dat alle wespen weg zijn, kun je het beste een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf bellen om het nest te verwijderen. Anders loop je het risico meerdere keren gestoken te worden. Wespen zijn niet alleen gevaarlijk vanwege hun steken, maar ze kunnen ook vervelend ongedierte zijn. Als je wespen rond je woning hebt vliegen, is het belangrijk dat je stappen onderneemt om ze te verwijderen voor ze een probleem worden

Wespennest verwijderen in de tuin

De lente is de tijd van het jaar waarin veel mensen naar buiten beginnen te gaan en van het warmere weer genieten door tijd in hun tuin door te brengen. Het is echter ook de tijd van het jaar waarin wespen actiever worden, en dat kan een gevaar vormen voor wie zich daar niet van bewust is. De wesp die beslist waar ze een nest bouwt is altijd de koningin, ze doet dat om ervoor te zorgen dat haar eitjes veilig zullen zijn voor de elementen en andere roofdieren.

Dit kan betekenen dat een wespennest gebouwd wordt in de bomen of struiken op je terrein. Als je van plan bent om te onkruiden of te snoeien, is het belangrijk dat je je bewust bent van dit mogelijke gevaar. Het nemen van een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kan je helpen veilig te blijven en ongewenste verrassingen te voorkomen.

In de lente beginnen wespen hun nesten te bouwen. Je realiseert het je misschien niet, maar er zijn veel plaatsen in je tuin die perfect zijn voor wespen om hun nesten te bouwen. Bloempotten, plantenbakken, en zelfs de holtes van bomen kunnen een veilige plek bieden voor wespen om hun eitjes te leggen. Wees echter voorzichtig rond wespennesten, want de insecten kunnen agressief zijn als ze zich bedreigd voelen. Als je een wespennest uit je tuin moet verwijderen, kun je het beste een vakman bellen. Die zal het nest veilig kunnen verwijderen zonder jezelf of je gezin in gevaar te brengen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

We begrijpen dat een noodgeval een stressvolle situatie kan zijn. Daarom zijn we 24/7 beschikbaar om je te helpen bij het verwijderen van wespennesten.

Kosten voor wespennest verwijderen

Als je een wespennest hebt, kunnen we een schatting geven voor de verwijdering ervan. Onze expertise ligt echter in het opsporen van het probleem en niet in het kosten-effectief oplossen ervan, dus zonder eerst te zien wat er aan de hand is komt er niet meer uit dan een schatting van de prijs.

Hoe weet ik met wat voor wespennest ik te maken heb?

Wespennesten kunnen moeilijk te herkennen zijn zonder de hulp van een expert. Probeer niet zelf een nest aan te pakken- stuur er foto’s van op! Onze experts zullen je vertellen welke soort wespennesten er zijn, zodat niet ook de verkeerde vernietigd worden.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Na zorgvuldig onderzoek van je eigendom zullen onze experts hoogwaardige apparatuur gebruiken om eventuele wespennesten op te sporen en uit te roeien. We letten niet alleen op hoe lang een bepaald nest er al zit, maar ook op de plaats ervan – we willen dat je veilig bent voor die vervelende insecten.

Geven jullie ook garantie voor wespennest verwijderen?

De kans dat er nog eens een wespennest in je huis of bedrijf voorkomt is minimaal nadat we ze verwijderd hebben. Het kan echter nooit gegarandeerd worden dat er nooit meer een zal zitten in een verborgen hoekje waar je niets van wist! Daarom zijn vervolg inspecties aan te raden, zodat dit niet gebeurt en je zeker bent dat elk laatste nestje uit de grond is gehaald.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het wespennest verwijderen?

Er is een kans dat het wespennest al schade aan je huis heeft toegebracht. Als dat zo is, maak je dan geen zorgen want ons team zorgt er altijd voor dat je op de hoogte bent van alle mogelijke problemen voor je aan de slag gaat. We zijn experts in het verwijderen van deze vervelende wezentjes zonder meer problemen te veroorzaken dan ze oplossen.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor het wespennest verwijderen?

Je voelt je vast gefrustreerd en wilt zo snel mogelijk van wespen af. We doen alles wat in ons vermogen ligt om je probleem snel en efficiënt op te lossen, met minimale verstoring of ongemak voor omwonenden. Onze vakmensen gaan altijd zorgvuldig te werk bij het verwijderen van elk soort nest.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button