Wespen bestrijden

Als je angst voor wespen hebt, ben jij niet de enige.
Wespen bestrijden? Ongediertebestrijding Den Haag staat voor je klaar!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Bestrijden van wespen

Als je met een wespen probleem te maken hebt, is de eerste stap te proberen het nest te lokaliseren. Als je het gevonden hebt, kun je beginnen met het nemen van maatregelen om van het ongedierte af te komen. Dit kan echter moeilijk en gevaarlijk zijn om op eigen houtje te doen.

 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

De meest effectieve manier om wespen uit te roeien is een beroep te doen op een professionele wespenbestrijder. Die zal de kennis en ervaring hebben die nodig is om veilig en efficiënt van het ongedierte af te komen. Zo wordt het probleem snel en doeltreffend opgelost, zodat je onbezorgd van je huis, tuin of bedrijf kunt genieten.

wespennest-verwijderen
wespenplaag

Wespenplaag voorkomen

Niemand houdt van rondzoemende wespen, en in Den Haag kunnen ze een echte lastpost worden, vooral tijdens de zomer maanden. Een plaag is het laatste waar iemand mee te maken wil hebben, want deze insecten kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis nesten. Als ze zich in je kelder of zolder vestigen, kun je ze regelmatig je huis binnen zien vliegen. Bouwen ze hun nesten buiten, dan kun je ze voortdurend in je tuin zien rondvliegen.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Dit kan op zijn best hinderlijk zijn en ronduit ongemakkelijk als je in je tuin probeert te genieten van een barbecue of feestje met vrienden en gasten. Als je vragen of zorgen hebt, staan we je graag met raad en daad bij. We zijn ervaren wespenbestrijders en klantvriendelijkheid is altijd onze hoogste prioriteit.

Wespenoverlast voorkomen

Wespenoverlast voorkomen is een van de vele vragen die we elke dag gesteld krijgen, vooral in de lente. Het is algemeen bekend dat wespen vervelende insecten kunnen zijn om vanaf te komen. Enige voorzichtigheid is immers geboden, want zodra je een wesp begint te irriteren, begint de wesp te steken. En een wespensteek kan behoorlijk pijnlijk zijn. Vooral als je familie of vrienden op bezoek hebt, kan dat heel ongemakkelijk zijn. Vooral bij kinderen. Een effectieve manier om wespen tegen te gaan is het gebruik van sterk ruikende geuren. Door dit te doen, houd je ze weg van je huis en erf. Als je een natuurlijke manier zoekt om wespen af te schrikken, kun je proberen sterk ruikende geuren te gebruiken. Producten als wierook, uien en kruidnagels kunnen effectief zijn om wespen weg te houden, omdat ze niet van de geur houden. Je kunt deze producten online of in je plaatselijke winkel vinden. Zorg er alleen voor dat je ze spaarzaam gebruikt, want te veel van een sterke geur kan voor jou net zo onaangenaam zijn als voor de wespen.

Horren tegen wespen

Muggennetten en horren zijn een effectieve manier om muggen uit je huis te houden. Muggennetten kunnen op maat gemaakt worden voor elk raam, deur of opening, en ze zijn meestal gemaakt van een lichtgewicht gaas dat je uitzicht niet belemmert. Hordeuren zijn een andere optie, en ze zijn er in allerlei stijlen die bij elk huis passen. Woon je in een gebied met veel muggen, dan kan een investering in muskietennetten of horren je helpen het hele seizoen beet vrij te blijven. Het muskietengaas is gemaakt van een heel fijn gaas dat alle insecten buiten houdt. Het gaas is zo fijn dat zelfs de kleinste mug er niet doorheen kan. muskietennetten kunnen heel effectief zijn, maar de prijzen van muskietennetten kunnen behoorlijk hoog zijn. Je kunt uiteindelijk gemakkelijk honderden euro’s uitgeven voor een enkel muskietennet. In het ideale geval beperken muskietennetten zich niet tot één deur, want andere deuren of ramen zijn net zo gemakkelijk toegankelijk voor wespen om te gebruiken. Het hangt dus erg van je budget af of je voor klamboes wilt gaan, want goedkoop is het niet.

Wespen bestrijden zelf doen?

Zoals we al eerder hebben gezegd, kan het gebruik van sterk ruikende geurstoffen tegen wespen een grote hulp zijn om ze zelf te bestrijden. Als je merkt dat je niet in staat bent geweest te voorkomen dat de wespen je huis, tuin of bedrijf binnendringen, kun je andere sterk ruikende geuren gebruiken om ze af te schrikken. Je kunt bijvoorbeeld een paar schaaltjes ammonia of bleekwater neerzetten in de buurt van de plaatsen waar je denkt dat de wespen vandaan komen. Deze sterke geuren zullen de wespen afstoten en ze hopelijk ontmoedigen om terug te keren. Als je een ernstig wespenprobleem hebt, wil je misschien een professionele ongediertebestrijder bellen om voorgoed van ze af te komen.

Als je een wespenbestrijder zoekt die gemakkelijk verkrijgbaar is en waarvoor je geen professionele opleiding nodig hebt, zoek dan niet verder dan je plaatselijke winkel. Er zijn een aantal verschillende sterk ruikende geuren die kunnen helpen wespen op afstand te houden, waaronder citroenwater, kalkwater, en zelfs koffie. Deze eenvoudig rond de omtrek van je huis sproeien kan helpen wespen op afstand te houden. Dus als je de volgende keer een gemakkelijke en doeltreffende manier zoekt om wespen weg te houden, grijp dan naar een van deze gemakkelijk verkrijgbare oplossingen.

Deskundige wespenbestrijder

Als je merkt dat wespen ondanks al je inspanningen nog steeds een probleem zijn, is het mogelijk dat je met een plaag te maken hebt. Dit betekent niet dat wespen hun intrek in je huis hebben genomen, maar ze kunnen zich wel in de buurt hebben genesteld. In zo’n geval kun je het beste deskundige wespenverdelgers inschakelen. Zij hebben toegang tot pesticiden die niet voor het grote publiek beschikbaar zijn, en ze kunnen de wespen effectief uitroeien en voorkomen dat ze terugkomen. Dus als je te maken hebt met een wespenprobleem dat maar niet wil verdwijnen, aarzel dan niet om de professionals in te schakelen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor wespenbestrijding?

Als je haast hebt en wespenbestrijding nodig hebt, zijn we er voor je gemak. Onze 24/7 spoeddienst kan je snel van die vervelende insecten afhelpen.

Wat zijn de kosten voor wespen bestrijden?

Een kostenraming geven voor wespenbestrijding kan moeilijk zijn, want die hangt af van de omvang van je probleem. Een professionele verdelger komt bij je thuis om te evalueren hoeveel werk er gedaan moet worden en wat voor soort het beste bij elke situatie past.

Hoe weet ik wat voor wespen ik in huis heb?

Wespen kunnen vervelende plagen zijn, vooral in buurten waar ze niet gewenst zijn. Je denkt misschien dat je weet welke soort wesp het is door naar ze te kijken, maar er zijn veel verschillende soorten die erg op elkaar lijken. Probeer zo mogelijk video-opnamen te maken zodat onze specialisten zeker een nauwkeurige identificatie hebben. Plus vergeet nooit dat veiligheid op de eerste plaats komt, houd altijd afstand en raak geen dieren of voorwerpen aan want transmissie ziekten zijn gemakkelijk overdraagbaar via menselijk contact zoals bijten, knijpen enz.,dus ga voorzichtig te werk. Het is ook het beste als we deze wezens niet benaderen wegens de mogelijkheid dat gespeelde strikken uit hun nest worden gewekt, wat ongewenste sympathie voor mensen kan veroorzaken.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk tijdens de wespenbestrijding?

Wij zijn professionele wespenverdelgers. Wij kijken eerst om welk soort ongedierte het gaat, waar ze zich bevinden in je huis of bedrijfsruimte en hoe lang het geleden is dat ze zijn behandeld, voordat we specifieke middelen toepassen die dit ongedierte effectief zullen opsporen.

Geven jullie ook garantie voor wespenbestrijding?

Je kunt er zeker van zijn dat je de wespen in je huis, bedrijf of tuin af bent met onze hoogwaardige diensten. Wij hanteren altijd een professionele aanpak bij de bestrijding en garanderen 100% succes bij het voorkomen van hun terugkeer. Niemand anders biedt deze zekerheid dan wij. Neem nu contact op. De kans is klein maar er kan een tijd na de bestrijding komen dat er zich weer een nest opbouwt, daarom adviseren wij ook om elke paar jaar een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de wespenbestrijding?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van wespen uit je huis. De kosten voor deze dienst worden bepaald wanneer wij contact met je opnemen, maar je kunt er zeker van zijn dat als er schade optreedt, deze gedekt is. We voorzien niet veel kans dat onze diensten problemen of problemen met de dekking zouden kunnen veroorzaken. We zijn zeer zorgvuldig over wat er gebeurt, zodat je zich nooit meer zorgen hoeft te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor de wespenbestrijding?

Je wespenprobleem is onze prioriteit. Wij zorgen ervoor dat je er in één keer van af bent en voor zo lang als nodig is. We zullen eerst met je doornemen wat het proces inhoudt, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (47 stemmen)
Call Now Button