Vlooien bestrijden

Te maken met vlooien? Vlooien bestrijden kan lastig zijn. Laat het over aan Ongediertebestrijding Den Haag!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Vlooien bestrijden in huis door specialisten!

Vlooienbestrijding is essentieel voor elke huisdierbezitter. Vlooien zijn niet alleen vervelend, maar ze kunnen ook ziekten overbrengen die zowel voor huisdieren als mensen schadelijk kunnen zijn. Vlooien zijn moeilijk op te sporen en uit te roeien, maar er zijn een paar dingen die huisdierenbezitters kunnen doen om van ze af te komen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Ten eerste is het belangrijk regelmatig te stofzuigen, vooral op plaatsen waar huisdieren veel tijd doorbrengen. Dit zal helpen om eventueel aanwezige vlooien of eitjes te verwijderen. Ten tweede, gebruik een vlooienband van goede kwaliteit om te voorkomen dat vlooien je huis in de eerste plaats besmetten. Tenslotte, als je toch vlooien in je huis vindt, aarzel dan niet om een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf om hulp te vragen. Met een beetje moeite kun je je huis vlo vrij houden.

vlooien-bestrijden
vlooien

Vlooienbestrijding

We kennen allemaal het gevoel dat ons huis door ongedierte wordt binnengevallen. Het eerste wat we aanraden is kalm te blijven en paniek te vermijden, want vlooien kunnen gevaarlijk zijn als ze niet goed aangepakt worden. Vooral de laatste jaren, nu ze ziektes zijn gaan dragen die vroeger alleen mensen troffen.

 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Bijvoorbeeld lintwormen of bacteriën die vaak op deze vervelende beestjes voorkomen kunnen je ziek maken, maar gelukkig beschikt Ongediertebestrijding Den Haag over geweldige technologie, ook al lijkt het alsof er eindeloze problemen op komst zijn.

Vlooien voorkomen in huis

Vlooien zijn vervelende ongedierte dat vrij gemakkelijk van het ene dier op het andere overgebracht kan worden. Dus hoe meer je je huis en de verblijven van je huisdieren schoonmaakt, hoe kleiner de kans dat ze ook in het jouwe toegang hebben. Daarnaast zijn er preventieve maatregelen zoals regelmatig stofzuigen, die helpen om vlooieneitjes/larven weg te houden en tegelijk bestaand volwassen ongedierte binnen zijn bereik te verwijderen.

Stofzuigen helpt tegen vlooien

Als je meubels, tapijten of vloerkleden van bepaalde materialen hebt, kunnen deze bijdragen aan de voortplanting van vlooien. Vlooien kunnen in deze kamers van het huis worden aangetroffen en er eitjes leggen. De larven kunnen dan uitkomen en zich ontwikkelen in de kieren, naden en andere openingen. De kans dat ze zich binnen korte tijd verspreiden is groot. Deze plekken zijn gelukkig goed te bereiken met de stofzuiger. Onder of achter banken en kasten bijvoorbeeld, kan een andere plek zijn om grondig schoon te maken. Je kunt deze methode gebruiken om zelf vlooien te bestrijden!

Vloeien verspreiden door huisdieren

Vlooien kunnen zich snel door het huis verspreiden, vooral als jouw huisdier net van buiten is gekomen. Een remedie kan het gebruik van vlooiendruppels zijn. Vlooiendruppels zijn chemische stoffen die je op de huid van jouw hond kunt aanbrengen om te voorkomen dat vlooien zich hechten. Vlooiendruppels zijn goed verkrijgbaar op internet of bij een dierenarts of dierenwinkel. Je kunt ook een vlooienkam aanschaffen.

Zo voorkom je dat vlooien zich aan de vacht van jouw hond hechten door ze regelmatig te kammen. Dit voorkomt eenvoudig en effectief dat vlooien uitbroeden op de vacht van het huisdier! Een andere strategie om vlooien te verminderen is om de manden, kleding en andere bezittingen van het huisdier regelmatig te wassen. En, idealiter tussen de 60 en 80 graden. Vlooien hebben een hekel aan hoge temperaturen en vooral de eitjes gedijen goed bij hogere temperaturen. Als extra voorzorgsmaatregel kun je de voorwerpen in de tuin of op jouw balkon ook blootstellen aan direct zonlicht.

Geen huisdieren en toch vlooien

Zoals elke eigenaar van huisdieren weet, kunnen vlooien een hardnekkig en vervelend probleem zijn. Ook als je geen huisdieren hebt, kun je toch vlooien in je huis aantreffen. Vlooien worden aangetrokken door lichtbronnen en warme plaatsen, dus ze kunnen moeilijk kwijt te raken zijn. Er is echter een eenvoudige manier om vlooien in je huis te bestrijden. De vlooien zullen aangetrokken worden door het vuurlicht en in het water springen, waar ze zullen verdrinken. Deze methode is effectief en gemakkelijk uit te voeren, dus er is geen excuus om het niet eens te proberen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor vlooien bestrijden?

Wij staan altijd voor je klaar voor noodgevallen op het gebied van vlooienbestrijding. Als jou probleem een spoedgeval is, zijn wij er in een mum van tijd.

Wat zijn de kosten voor vlooien bestrijden?

Als het op vlooienbestrijding aankomt, is het moeilijk om een offerte te geven zonder eerst de situatie te beoordelen. Onze vlooienverdelger moet ter plaatse komen om het vlooienprobleem te bekijken en te bepalen wat de beste aanpak is. Pas dan kunnen wij een nauwkeurige offerte uitbrengen.

Hoe weet ik wat voor vlooien ik in huis heb?

Als je je zorgen maakt over vlooien in je huis, kun je het beste contact opnemen met een professional. Onze vlooienspecialist kan snel vaststellen met wat voor soort vlooi je te maken heeft en advies geven over de beste manier om er vanaf te komen. Om te beginnen maakt je gewoon wat opnamen van het vlooienprobleem en stuurt je deze naar ons via WhatsApp. Wij helpen je graag om voorgoed van dat ongedierte af te komen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Het uitroeien van vlooien kan een moeilijk en tijdrovend proces zijn, maar onze ervaren professionals zijn tegen deze taak opgewassen. Wij beginnen met het bepalen van het type vlooi, de locatie en hoe lang de vlooi al aanwezig is. Deze informatie helpt ons bij het kiezen van de meest effectieve verdelgingsmethoden. Vervolgens gebruiken we speciale middelen om de vlooien bij de bron te identificeren en aan te pakken. Dit zorgt ervoor dat het probleem snel en effectief wordt aangepakt. Tot slot zorgen we voor een passende oplossing die voorkomt dat de vlooien in de toekomst terugkeren.

Geven jullie ook garantie voor vlooien bestrijden?

Met een korte levensduur en een beperkt aantal gastheer soorten is het gemakkelijk te begrijpen waarom de kans dat een vlooienprobleem in je huis of bedrijf terugkomt minimaal is. Wij kunnen echter niet garanderen dat je dit ongemak nooit meer zult ervaren, laat daarom na de behandeling regelmatig preventieve controles uitvoeren.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het vlooien bestrijden?

Bij de bestrijding van vlooien is het mogelijk dat de behandeling schade veroorzaakt. Als dit gebeurt, laten we je dit van tevoren weten en bieden we je aan te helpen met eventuele reparaties of vervangingskosten voor je huis. Sommige mensen denken misschien dat hun verzekering dit dekt, maar meestal zijn dit soort dekkingen alleen van toepassing wanneer er aanzienlijke materiële schade is.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor vlooien bestrijden?

We kijken er altijd naar uit om voor je ongediertebestrijding te zorgen. Voordat we beginnen, wij willen dat je weet wat de totale arbeidstijd zal zijn voor deze klus, zodat er geen verrassingen zijn.Wij kunnen je helpen met onze geavanceerde behandelingen die ervoor zorgen dat ze nooit meer terugkomen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button