Vliegen bestrijden

We zijn altijd blij onze klanten te kunnen helpen de vervelende vliegen te bestrijden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Vliegen bestrijden in huis?

Vliegen kunnen een plaag zijn in je huis en als je niet weet welke vlieg er in huis komt, dan zullen ze allemaal hun opwachting maken. De beste manier om te voorkomen dat ze binnenkomen is door ervoor te zorgen dat ramen goed gesloten zijn en ook deuren ’s nachts dicht te houden, zodat vliegen niet naar binnen komen.

 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als je de vliegen weg wilt houden, raden we je aan een vliegengaas te kopen. De ramen en deuren zullen toch al eens geopend zijn, dus het is niet alsof ze schade kunnen aanrichten als ze goed gesloten zijn
Er zijn veel soorten vliegen in deze wereld en elke soort moet anders bestreden worden. We raden je aan contact op te nemen met een expert op het gebied van vliegenbestrijding, zodat je het beste advies krijgt aangereikt.

vliegen-bestrijden
vliegen

Waardoor worden vliegen aangetrokken?

Vliegen worden niet alleen aangetrokken door het licht, maar ook door voedsel en warmte. Ze hebben een ongelooflijk reukvermogen dat zelfs subtielere geuren zoals fruitzoetheid kan waarnemen.

 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als de zomer aanbreekt, is het niet meer dan normaal dat je een verhoogd aantal fruitvliegen in je keuken aantreft. Appels en bananen zijn favoriete broedplaatsen voor deze vervelende insecten; maar maak je geen zorgen. Er is genoeg aan te doen.

Voorkomen van vliegen

Met de veranderende weersomstandigheden en toenemende klimaatveranderingen zijn vliegen nu actief tijdens de wintermaanden die nog maar een paar jaar geleden ondenkbaar zouden zijn geweest. Dit komt omdat de winters voor hen niet meer zo koud hoeven te zijn, want ze kunnen door temperaturen onder het vriespunt heen leven.

Horren ter voorkoming van vliegen

Horren zijn een betaalbare en gemakkelijke manier om vliegen op afstand te houden. Je kunt ze voor heel weinig geld bestellen bij bijna elk tuincentrum of online winkel, maar wees je ervan bewust dat op maat gemaakte horren meer zullen kosten, omdat ze materiaal van hoge kwaliteit nodig hebben. Het is het overwegen waard als je het budget hebt, want ze lijken misschien niet goedkoop in vergelijking met andere mogelijkheden die nu op de markt zijn.

Vliegen aangetrokken door licht

Insecten worden aangetrokken door felle lichten, dus doe je best ’s avonds of bij het openen van je deur geen lichten aan om te zorgen dat er geen insecten binnenkomen. Als je horren hebt in plaats van ramen en een uitgang nodig hebt voor je het licht uitdoet, laat ze dan niet open staan. Gebruik gordijnen als er niet genoeg afschermmateriaal voorhanden is; dan zijn ze met nylon beklede stof die vliegen weert om in onze huizen binnen te komen. Als het zomers weer licht is trekken we meer vliegen populaties naar binnen omdat we overdag deuren/ramen onbedekt laten.

Professionele vliegenbestrijding nodig?

Als al het andere faalt, schakel dan de professionals in. Ons team van vliegenbestrijders heeft jarenlange ervaring in het bestrijden en voorkomen van die vervelende vliegen. Je eigen afweermiddel kopen kan voorlopig helpen, maar het kan geen permanente oplossing bieden als je merkt dat deze tips niet werken. Daarom raden we aan in plaats daarvan een van onze ervaren vliegenbestrijders te bellen.

Je doet er goed aan professionele vliegenbestrijders in te schakelen omdat ze het beste zijn in wat ze doen en toegang hebben tot afweermiddelen die niet in elke winkel verkrijgbaar zijn. Ze volgen de voorschriften als het op bestrijding aankomt, dus je kunt gerust zijn over je veiligheid. We raden je aan contact op te nemen met een van onze experts voor hulp bij vragen of twijfels; we geven je graag deskundig advies over hoe je snel effectief tegen dit ongedierte kunt optreden – voor het uit de hand loopt zoals de vorige keer.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor vliegenbestrijding?

In geval van nood zullen wij snel ter plaatse zijn om het probleem voor jou op te lossen. Onze on-site vliegenbestrijding dienst is dag en nacht beschikbaar.

Wat zijn de kosten voor vliegen bestrijden?

De vliegenverdelger zal eerst op jou terrein moeten komen, zodat hij kan inschatten hoeveel het zou kosten.

Hoe weet ik wat voor vliegen ik in huis heb?

We krijgen de hele tijd gevraagd om vliegpatronen te identificeren. Tuurlijk, het is gemakkelijk voor ons, want we weten wat voor soort vliegen elk patroon vertegenwoordigt, maar als je niet zeker bent, neem een foto en mail het in. Een van onze experts zal nuttige informatie te verstrekken zonder enige verplichting op jou einde.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Wij gebruiken een professionele aanpak om vliegen problemen op te lossen. Eerst kijken we om wat voor soort vliegen het gaat en waar ze zich bevinden om hun grootte te bepalen en ook uit een oogpunt van identificatie; dan gebruiken we indien nodig specifieke materialen.

Geven jullie ook garantie?

Wij nemen het vliegenprobleem serieus en hebben een 99% succespercentage bij het oplossen ervan. Omdat we echter geen 100% kunnen garanderen, raden wij je aan om na bepaalde periodes preventief onderhoud te laten uitvoeren, zodat jouw huis of bedrijf vrij zal zijn van vervelende vliegen.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het spijt ons te horen dat je denkt dat de vliegen wat schade hebben aangericht. De kans dat jou verzekeringsmaatschappij dit dekt is klein, maar we houden het in de gaten en laten het je weten als er iets verandert. Over het algemeen worden de meeste claims door ons afgehandeld en je hoeft je geen zorgen te maken dat er ongelukken gebeuren terwijl je met ons team werkt, omdat ze in zulke gevallen bijna nooit problemen veroorzaken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het vliegenprobleem op te lossen?

Hebben we onlangs vliegenbestrijding gedaan? Dan heb je vast veel last van vliegen. Wij zullen er alles aan doen om je in één keer van jou probleem af te helpen en je te laten weten hoe lang het duurt voordat alles onder controle is.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (54 stemmen)
Call Now Button