Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Hier ontdek je misschien het antwoord op jouw vraag. Is er een onderwerp dat je niet ziet of waar je meer informatie over wilt?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe snel kunnen jullie komen?

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen. Als er iets mis gaat, is ons team van deskundige zo snel mogelijk bij jou op locatie om ons te bellen.

Wat zijn de kosten?

De ongediertebestrijder zal jou pas een nauwkeurige offerte kunnen geven als hij de situatie met eigen ogen heeft gezien. Meer informatie over de kosten kun je vinden op onze tarievenpagina.

Hoe weet ik wat voor ongedierte ik in huis heb?

Als je niet zeker weet welk soort ongedierte jouw huis heeft geteisterd, stuur ons dan een foto via WhatsApp en één van onze specialisten zal het probleem aan de hand van de foto kunnen vaststellen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

De ongediertebestrijder Den Haag gaat methodisch te werk. Eerst onderzoeken we om welk ongedierte het gaat, waar ze zich schuilhouden en hoe lang deze ongewenste gasten er al zijn, voordat we je de precieze remedie bij de bron geven.

Geven jullie ook garantie?

Wij zijn trots op ons vermogen om een economische ongediertebestrijding te bieden die jouw huis vrij van ongedierte houdt. Wij begrijpen hoe moeilijk het is voor sommige mensen om geen regelmatige diensten te hebben, daarom bieden wij ook preventieve onderhoudspakketten aan. Het maakt niet uit met wat voor soort of grootte probleem je te maken hebt. Onze bestrijdingsmethode is effectief en wij zijn zeker van onze zaken. Echter, kunnen wij helaas geen 100% garantie geven op de bestrijding van ongedierte.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het is ook denkbaar dat insecten al schade hebben aangericht in uw woning. Houtworm en muizen zijn twee voorbeelden van ongedierte dat schade kan toebrengen aan uw woning. Het is onwaarschijnlijk dat uw verzekeringsmaatschappij dit dekt. Wij zullen u op de hoogte brengen als onze ongediertebestrijdingstechniek tot schade leidt, bijvoorbeeld door onhandigheid, maar het is onwaarschijnlijk dat wij dit opzettelijk doen en komt echter ook niet voor. Mocht het toch voorkomen, dan nemen wij meestal de schade op ons.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

We zijn blij te horen dat ons team het probleem van jou ongedierte heeft aangepakt. Natuurlijk doen we al het mogelijke in één bezoek. Voordat we aan de bestrijding beginnen, laten we eerst weten over hoe lang het duurt voordat we het ongedierte volledig hebben uitgeroeid en wat voor bestrijding het meest geschikt is.

Onze tarieven

Wij rekenen een vergoeding van €70 voor een inspectie. Als het probleem onmiddellijk kan worden opgelost, zijn er geen verdere kosten aan verbonden en hebben we slechts 15 minuten nodig om het op te lossen. Per extra kwartier kost je dat €30,-. Voor meer informatie over de kosten kun je terecht op onze tarievenpagina.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van onze afspraak?

Wanneer niemand de deur opendoet als onze ongediertebestrijder is gearriveerd, zijn wij genoodzaakt €75 in rekening te brengen als een no-show. Gelieve ons dus minstens 24 uur op voorhand te verwittigen om uw afspraak te annuleren zodat u niet wordt aangerekend.

Ongediertebestrijder Den Haag!

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen
  • Professionele ongediertebestrijders
  • Snel op locatie
  • Expert op het gebied van élk type ongedierte

Gratis en vrijblijvend

Heb je last van ongedierte en zoekt u naar een oplossing?
Dan ben je bij Ongediertestrijder Den Haag op het juiste adres!
Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

5/5 - (50 stemmen)
Call Now Button