Tarieven

Ongediertebestrijding kosten

Als je op zoek bent naar effectieve en betaalbare ongediertebestrijding, zoek dan niet verder dan ons. We zijn gespecialiseerd in alle soorten bestrijding van ongedierte; van bedwantsen en motten tot vliegen en zilvervisjes. We weten hoe we elk soort ongedierte effectief kunnen bestrijden, dus je kunt er zeker van zijn dat je huis in een mum van tijd ongediertevrij is. En het beste van alles is dat onze diensten beginnen bij slechts €80*. Dus wacht niet langer, bel ons vandaag nog en neem afscheid van je ongedierte.

  • Transparante kosten
  • Effectieve bestrijding van ongedierte
  • Laagste tarieven

Transparante kosten zijn belangrijk als het om ongediertebestrijding gaat. Je wilt niet verrast worden door een rekening die veel hoger is dan je verwachtte. Daarom zorgen we ervoor dat we je een duidelijke prijsopgave geven voor we aan het werk gaan. We geloven ook in het aanbieden van de laagst mogelijke tarieven. We weten dat van ongedierte afkomen een dure aangelegenheid kan zijn, en we willen je stress niet nog groter maken. Je kunt er zeker van zijn dat je de beste prijs krijgt als je voor onze ongediertebestrijding diensten kiest.

Als je moeite hebt om de insecten in je huis te identificeren, ben je niet de enige. Er zijn meer dan een miljoen verschillende soorten insecten, en veel daarvan kunnen moeilijk te herkennen zijn zonder deskundige hulp. Gelukkig, kan ons team van ervaren ongediertebestrijders helpen. We bieden een hele reeks diensten aan, waaronder insecten identificeren, ongedierte bestrijden, en advies over hoe je plagen kunt voorkomen.

We begrijpen dat het omgaan met insecten een stressvolle ervaring kan zijn, dus streven we ernaar een meelevende en professionele service te bieden. Om te beginnen neem je gewoon contact met ons op en beschrijf je het probleem dat je hebt. We raden je graag de beste aanpak voor je situatie aan.

ongedierte-bestrijden

Heb je vragen over ongedierte?

Maak jij je zorgen over de kosten van ongediertebestrijding of wil je gewoon meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wil je meer weten over ander ongedierte? Bel ons voor een gratis inspectie op 070-20 42 846

Het probleem wordt meestal in het eerste kwartier opgelost.
Prijsindicatie voor de gemiddelde behandeling: €96,80 tot €130.

ongediertebestrijding-zakelijk

Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding Den Haag is bekend met alle soorten ongedierte. Als je op zoek bent naar langetermijnoplossingen voor jouw zaak of bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres!

particulier

Particulier

Wij zijn een ervaren bedrijf dat begrijpt wat er nodig is om snel en effectief van ongedierte af te komen. Je bent bij ons aan het juiste adres als je insecten in jouw huis wilt bestrijden.

den-haag-ongediertebestrijding

Prijs ongedierte bestrijden

Bij Ongediertebestrijding Den Haag beantwoorden we graag alle vragen die je kunt hebben over de kosten van onze diensten. We begrijpen dat ongediertebestrijding een aanzienlijke uitgave kan zijn, en we willen je helpen de beste beslissing voor je behoeften te nemen. We bieden een gratis inspectie en offerte, zodat je een nauwkeurige beeld kunt krijgen van de kosten van ongediertebestrijding voor je huis of bedrijf. En als je vragen hebt over ander ongedierte, geven we graag informatie en advies. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. We verheugen ons erop van je te horen.

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen

Kosten ongediertebestrijding

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de bestrijding van ongedierte. Maar wat zijn de werkelijke kosten van ongediertebestrijding? De kosten van ongediertebestrijding variëren afhankelijk van het soort insect en de omvang van het probleem in jouw huis of bedrijfspand. Afhankelijk van de ernst van het probleem en hoe lang het duurt om van al het ongedierte af te komen, kan Den Haag Ongediertebestrijding tussen de €96,80 en €130 in rekening brengen. Wij zijn er om je te helpen!

Ongediertebestrijding vanaf €80,-

Muizen, mieren en kakkerlakken kunnen door ons worden uitgeroeid voor slechts €80. Niets is vervelender dan de aanwezigheid van muizen in jouw huis, omdat ze overal gaten in maken en al onze voorraadkast etenswaren verslinden – geen gemakkelijk probleem om mee om te gaan. Je merkt ze echter pas als het te laat is; meestal verstoppen ze zich onder meubels of in muren, waar je kleine kauwsporen vindt op opgeslagen voedsel zoals granen/kruiden, wat een ander teken is dat ongedierte hun weg in een gebouw gevonden kan hebben.

Wij bestrijden ongedierte al vanaf €80,-

Bij Ongediertebestrijding Den Haag geven we om je gezondheid en veiligheid. Daarom bieden we ongediertebestrijding aan om je te helpen van ongewenste insecten of knaagdieren af te komen. Wespen kunnen een bijzonder vervelend probleem zijn, maar wij zijn er om te helpen. Voor slechts €80 kunnen we wespen voor je bestrijden. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om je te helpen voor eens en voor altijd van een wespennest af te komen. Heb geen last meer van wespen – neem vandaag nog contact met ons op.

ongediertebestrijding-Den-Haag
echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Je kan je goed voelen over onze besstrijding, want de materialen die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk en vrij van giftige chemicaliën.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

e-icon

Eric van Gelderen

★★★★★

Het beste ongediertebestrijdingsbedrijf dat ik heb ingeschakeld. Zeer redelijk geprijsd voor de diensten die ze leverden. Staat achter hun werk.

c-icon

C.M. Jonker

★★★★★

We hebben ze ingeschakeld voor het bestrijden van wespen. Dat is aardig goed gelukt. Bleek dat wij een wespennest hadden in de buurt, wat ze ook hebben verwijderd. Onze kinderen kunnen nu zonder zorgen spelen in de tuin.

d-icon

Daan van de Ven

★★★★★

We hebben voor onze zaak ingehuurd. We hadden last van kakkerlakken waar nu niks meer van te zien is. We hebben ze eerst geroepen voor een gratis inspectie, wat fijn is dat ze dat aanbieden. Vervolgens wisten we meteen dat het met hun goed zat en na een goed geprijsde offerte, hebben wij gebruik gemaakt van hun diensten.

s-icon

Sylvana van Dijk

★★★★★

Na enkele weken zelf van alles en nog wat geprobeerd te hebben tegen muizen, hebben we toch besloten om een ongediertebestrijder in te schakelen. Hadden we het maar eerder gedaan denken we nu achteraf. Maar goed, gelukkig zijn we nu verlost van de muizen. Bedankt!

y-icon

Yvonne Neufeglise

★★★★★

Ze waren erg snel gekomen toen ik aangaf dat ik doodsbang was. Het inspecteren en bestrijden werd grondig, maar snel gedaan. Ik was bang dat het veel zou kosten, maar tot mijn opluchting waren de prijzen redelijk, eigenlijk best goed zelfs.

p-icon

P. Bagijn

★★★★★

Wij hebben van alles en nog wat geprobeerd om van de mieren af te komen, maar ze bleven maar op een of ander manier verschijnen in ons keuken. Gelukkig hebben de ongediertebestrijders Den Haag de mieren goed bestreden. We hebben nog geen enkele mier gezien sinds de bestrijding van 2 weken terug. Ga zo door!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Call Now Button