Spinnen bestrijden

Spinnen bestrijden? Houd je huis vrij van vervelende spinnen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Spinnen bestrijden kosten

Het is wettelijk niet toegestaan om insecticiden te gebruiken om spinnen te bestrijden. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen. Onze spinnenverdelger zal eerst bij je langs moeten komen om de oorzaak van de plaag te kunnen vaststellen. Er zal gekeken worden naar factoren die een rol spelen, zoals lekkages of problemen met de vochtigheid, om zo mogelijke oplossingen te vinden.

 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wij raden je aan contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen beoordelen hoe wij je kunnen helpen, aangezien elke situatie uniek is. Je kunt alvast de kosten van spinnenbestrijding bekijken op onze tarieven pagina

Spinnen bestrijden
spinnen

Zelf spinnen bestrijden

Als het op spinnenbestrijding aankomt, kan een goede voorbereiding zeer nuttig zijn. Door op voorhand de plaats van de spinnen te bepalen, kan je de spinnen bestrijder kostbare tijd besparen. Dit is vooral het geval als u in staat bent om obstakels weg te nemen die de toegang tot de spinnen zouden kunnen belemmeren. Bovendien kan het zeer nuttig zijn om de spinnen bestrijder een lijst te geven van de plaatsen waar spinnen zijn gezien, zodat de behandeling gericht kan worden uitgevoerd.

 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Door deze eenvoudige stappen te ondernemen, kan je de kans op een succesvolle spinnenbestrijding aanzienlijk vergroten.

Bestrijden van spinnen in huis

Spinnen zijn overal en het is niet verwonderlijk als je er een in je huis aantreft, vooral als je alle ramen open laat staan. Maar deze achtpotige wezentjes zijn niet altijd schadelijk. Ze kunnen zelfs nuttig zijn bij het eten van ander ongedierte, zoals papiervisjes of muggen.

De spinnenpopulatie in je huis kan exponentieel groeien als je het probleem niet aanpakt. Dit gebeurt meestal als er nog niet veel vogels in de buurt zijn, want die hebben een overvloed aan voedsel (insecten) achtergelaten waar ze zich mee kunnen voeden.

Het is belangrijk om tegen spinnen schoon te maken!

Om de vervelende spinachtigen buiten te houden, zorg je ervoor dat je alle voedsel of ander ongedierte in de buurt opruimt. Je kunt dit doen door je huis regelmatig te stofzuigen en ervoor te zorgen dat er geen kruimels op vloeren liggen waar ze in kunnen nestelen.

Zorg ervoor dat je je vuilnisbak regelmatig opruimt, want insecten worden aangetrokken door etensresten of andere onveranderde voorwerpen die er in zitten. Een fruitvlieg zal oneindig veel meer geïnteresseerd zijn om zich ergens van te voeden dan om maar wat te blijven zitten niksen, dus vergeet niet er voor te zorgen.

Zelf spinnen verplaatsen

Bij het verwijderen of verplaatsen van spinnen kun je het veilig doen met weinig moeite als je angst gering is. Veel mensen vinden dat het gebruik van een A4-tje en een bekertje goed werkt om ze buiten te vangen zonder het beestje in kwestie te doden, terwijl je ze naar buiten verplaatst waar ze, eenmaal afgezet, weer in hun natuurlijke habitat worden vrijgelaten. Met deze methode kun je je ook vrij over je huis bewegen zonder aan risico’s blootgesteld te worden.

Je kunt ze prima met de hand verplaatsen. Maak je handen hol en zet ze als een bal in elkaar terwijl de spin erin zit, zodat je niet vergeet spinnenwebben goed te verwijderen of rommel die van dit proces kan komen op te ruimen, anders komt er nog meer ongedierte om de hoek kijken.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor spinnenbestrijding?

Als er ooit een noodgeval met spinnen is, zal ons team van experts binnen enkele seconden op jou locatie zijn. Wij zijn 24/7 beschikbaar om je probleem op te lossen.

Wat zijn de kosten voor spinnenbestrijding?

Ons team van experts kan je geen prijsopgave geven zonder eerst het gebied te bezoeken en te zien wat voor soort probleem er is. Onze experts moeten eerst bij jou thuis of bedrijf langslopen om de situatie van de te bezichtigen en aan de hand daarvan wordt de prijs bepaald.

Hoe weet ik wat voor spinnen ik in huis of bedrijf heb?

We krijgen steeds de vraag om onbekende soorten spinnen te identificeren, en we zijn blij dat onze expert eindelijk kan helpen. Als je een verdachte spinachtige in je huis of bedrijf aantreft, stuur ze dan beeldmateriaal zodat ze kunnen worden gedetermineerd.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk binnen spinnen bestrijden?

Je kunt vertrouwen op ons team van specialisten om je spinnenprobleem op te lossen. Eerst bepalen we het type en de locatie van alle zichtbare spinnen om ze zo goed mogelijk aan te pakken met een effectieve oplossing die bij jou thuis of op het werk zal werken.

Geven jullie ook garantie voor spinnen bestrijden?

Het team werkt altijd professioneel en we falen nooit om een spinnenprobleem aan te pakken. Wij garanderen dat de kans op een herhalingsbezoek van deze beestjes minimaal is omdat onze procedures zo grondig zijn. Daarom zou je een inspectie moeten laten uitvoeren na elke afspraak waar ze naar buiten komen, om er zeker van te zijn dat er niet meer spinnen rond je huis zitten.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het spinnen bestrijden?

Misschien hebben de spinnen in je huis schade aangericht. De kans is klein dat de verzekering dit dekt. Wij laten het je weten voordat er iets gebeurt, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken over het betalen uit eigen zak.
In de tekst worden geen risico’s of kosten genoemd die aan deze service verbonden zijn. Dus wees gerust, er is altijd dekking van ons als er toch iets mis gaat.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het spinnenprobleem op te lossen?

We zijn gecontacteerd door een klant met betrekking tot hun spinnenplaag. Wij zullen het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Eerst moet ons team weten welke soort en hoeveel spinachtigen er aanwezig zijn, zodat we een aangepaste oplossing op maat van je kunnen voorstellen. Op basis daarvan kan de duur van de klus bepaald worden.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (52 stemmen)
Call Now Button