Rioolvliegjes bestrijden

Met onze expertise helpen we je bij het bestrijden van rioolvliegen. Deze vervelende diertjes zijn in staat ziekten over te brengen en het is belangrijk dat ze evenzeer voor je gezondheid bestreden worden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kosten bestrijding rioolvliegjes

Vraag je je af wat het zou kosten om een van onze professionele ongediertebestrijders voor je huis in te huren? We sturen je zo snel mogelijk een expert. De prijs hangt af van de soort en de ernst, maar je kunt een schatting krijgen door op onze tarieven pagina te kijken, zodat er geen verrassingen zijn als we eenmaal klaar zijn.

 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wij hebben de middelen om van dit ongedierte af te komen, dus neem vandaag nog contact met ons op als dit je op het lijf geschreven lijkt, want er is niets vervelender of smeriger dan thuis een plaag te hebben en niemand in de buurt die er iets aan kan doen.

rioolvliegjes bestrijden
rioolvliegjes bestrijden

Inschakelen van een expert

Wij staan altijd klaar om je te helpen van die vervelende rioolvliegjes af te komen. De stad heeft er ook een probleem mee, maar het is onze taak als experts in ongediertebestrijding voor huizen en bedrijven in de hele regio ook in de omgeving van Den Haag.

 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Rioolvliegjes bestrijden

Als je last hebt van rioolvliegproblemen, is het meest effectieve wat je kunt doen contact opnemen met een van onze experts. Wij zullen een duurzame, milieuvriendelijke en effectieve methode toepassen waarmee je voorgoed van jouw probleem af bent. Onze experts zullen jouw afvoeren behandelen met een speciale oplossing die de vliegen en hun larven zal doden. Wij raden je ook aan jouw afvoerbuizen regelmatig te reinigen met een krachtig reinigingsmiddel om te voorkomen dat de vliegen terugkeren.

Rioolvliegjes zelf bestrijden

Wil je zelf voor rioolvliegjes zorgen? Houd er dan rekening mee dat dit een specifieke vaardigheid vereist. Om ze effectief te bestrijden, moet je weten waardoor de rioolvliegjes verschijnen. Rioolvliegjes vormen meestal een broedplaats in riolen, maar ze kunnen ook worden aangetroffen in verstopte afvoeren. Niet altijd is een verstopping zichtbaar; hoe kun je dus iets bestrijden als je het niet met eigen ogen kunt zien? Inderdaad, daarom raden wij je aan ons ongediertebestrijdingsbedrijf in Den Haag en omstreken te bellen.

Wil je toch in jouw eentje rioolvliegjes bestrijden? Lees dan verder.

Stap 1: Zoek uit waar de rioolvliegjes broeden. Je kunt het probleem aanpakken als je weet waar de broedplaatsen (en dus eieren) zijn.

Stap 2: Problemen met je riolering?
Het is heel goed mogelijk dat je een probleem hebt met jouw riolering, want rioolvliegjes worden er door aangetrokken! Je kunt het beste contact opnemen met een loodgieter om uit te zoeken wat het probleem is. Wij raden je altijd aan eerst een ongediertebestrijder in te schakelen voor een onderzoek, zodat je kunt uitsluiten dat het ergens anders ligt.

Stap 3: Verwijder tijdig al het afval uit jouw woonomgeving. Hebt je rommel in of rondom jouw woning? Dan kan je maar beter aan de slag gaan! Rioolvliegjes planten zich gemakkelijk voort als ze een geschikte broedplaats kunnen vinden. Vuilnis is een andere veel voorkomende bron van rioolvliegjes.

Rioolvliegjes oorzaak

Deze vervelende vliegjes leven in je riool en leggen hun eitjes in de buurt van warme plaatsen waar ze uiteindelijk als volwassen vliegen uit zullen komen. Ze houden meer van verstopte afvoeren, pijpen of kruipruimtes dan van wat anders, want dat helpt ze zich sneller voort te planten.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor rioolvliegjes bestrijden?

Heb je last van rioolvliegjes? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Onze nooddienst is dagelijks beschikbaar, dus bel ons vandaag nog en laat ons weten hoeveel overlast dit ongedierte veroorzaakt.

Wat zijn de kosten voor rioolvliegjesbestrijding?

De kosten van riool vliegenbestrijding kunnen pas bekend worden als we ter plaatse zijn geweest.

Hoe weet ik wat voor rioolvliegjes ik in huis heb?

Je weet niet zeker met wat voor soort rioolvliegjes je te maken hebt? Wel, stuur ons een foto en onze expert zal het meteen vertellen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij rioolvliegjes bestrijden?

Wanneer je professionele hulp nodig hebt met jouw rioolvliegprobleem, is ons team het antwoord. Wij gebruiken krachtige bestrijdingsmiddelen om voorgoed van deze vervelende vliegen af te komen en zorgen ervoor dat ze nooit meer terugkomen.

Geven jullie ook garantie voor het rioolvliegjes bestrijden?

Wij bieden een gegarandeerde oplossing voor het rioolvliegprobleem. De professionals gaan onvermoeibaar aan de slag en garanderen dat je voorgoed beschermd bent tegen deze vervelende vliegen.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de rioolvliegjes bestrijding?

Rioolvliegen zijn smerig. Ze zijn ook vervelend en hebben misschien al schade veroorzaakt. Het spijt me te moeten zeggen dat de verzekering dit ook niet dekt, maar maak je geen zorgen, want wij betalen meestal zelf voor eventuele reparaties in plaats van dat we dat ongedierte ermee weg laten komen.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor rioolvliegjes bestrijding?

We hebben hard gewerkt om van de rioolvliegjes af te komen en we zullen alles doen wat in ons vermogen ligt voor een snelle oplossing. Je kunt op ons rekenen!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button