Reviews

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen van onze klanten teruglezen.

e-icon

Eric van Gelderen

★★★★★

Het beste ongediertebestrijdingsbedrijf dat ik heb ingeschakeld. Zeer redelijk geprijsd voor de diensten die ze leverden. Staat achter hun werk.

c-icon

C.M. Jonker

★★★★★

We hebben ze ingeschakeld voor het bestrijden van wespen. Dat is aardig goed gelukt. Bleek dat wij een wespennest hadden in de buurt, wat ze ook hebben verwijderd. Onze kinderen kunnen nu zonder zorgen spelen in de tuin.

d-icon

Daan van de Ven

★★★★★

We hebben voor onze zaak ingehuurd. We hadden last van kakkerlakken waar nu niks meer van te zien is. We hebben ze eerst geroepen voor een gratis inspectie, wat fijn is dat ze dat aanbieden. Vervolgens wisten we meteen dat het met hun goed zat en na een goed geprijsde offerte, hebben wij gebruik gemaakt van hun diensten.

s-icon

Sylvana van Dijk

★★★★★

Na enkele weken zelf van alles en nog wat geprobeerd te hebben tegen muizen, hebben we toch besloten om een ongediertebestrijder in te schakelen. Hadden we het maar eerder gedaan denken we nu achteraf. Maar goed, gelukkig zijn we nu verlost van de muizen. Bedankt!

l-icon

Luc Oosterhof

★★★★★

Elke dag werd ik wakker met jeuk en bultjes maar kon niks vinden. Tot ik met schrik van iemand hoorde dat het bedwantsen kon zijn. Na een beetje rondkijken heb ik inderdaad bedwantsen aangetroffen. Ik kon niet meer slapen. Ik heb meteen Ongediertebestrijding Den Haag gebeld en maar goed ook! Ze hadden overal eitjes gelegd en allemaal schilfers overal. Ze kwamen overal vandaan maar de ongediertebestrijders hebben alle hoeken en gaten grondig gecontroleerd en de beestjes bestreden. Ik heb eindelijk mijn fijne nachtrust weer te pakken!

p-icon

P. Bagijn

★★★★★

Wij hebben van alles en nog wat geprobeerd om van de mieren af te komen, maar ze bleven maar op een of ander manier verschijnen in ons keuken. Gelukkig hebben de ongediertebestrijders Den Haag de mieren goed bestreden. We hebben nog geen enkele mier gezien sinds de bestrijding van 2 weken terug. Ga zo door!

w-icon

Wouter Olijve

★★★★★

Die ratten begonnen echt vervelend te worden de laatste tijd, en ja hoor, helaas ook bij mijn huis nu. Deze aardige heren hebben ze goed te grazen genomen en ben meteen verlost van ze.

y-icon

Yvonne Neufeglise

★★★★★

Ze waren erg snel gekomen toen ik aangaf dat ik doodsbang was. Het inspecteren en bestrijden werd grondig, maar snel gedaan. Ik was bang dat het veel zou kosten, maar tot mijn opluchting waren de prijzen redelijk, eigenlijk best goed zelfs.

m-icon

Martin van den Bos

★★★★★

Toppers! Eerlijke mensen zonder verkooppraatjes. Effectieve bestrijding door gasten die ook echt weten wat ze doen. Eén en al tevreden.

c-icon

Cahit Aktas

★★★★★

Een bedrijf waarbij je blindelings op kunt vertrouwen dat ze serieus luisteren naar je problemen en er dan ook mee aan de slag gaan.

f-icon

F. Kerklaan

★★★★★

Goede kwaliteit-prijs verhouding en zeker betrouwbaar.

w-icon

Wesley van den Hooven

★★★★★

We kregen te maken met wespen in ons tuin. Goed dat de jongens tussen de heggen een wespennest hebben gevonden en verwijderd. Ik was nog van plan om het dit weekend te snoeien. Dat zou zeker voor problemen hebben gezorgd als ze het niet hadden gevonden!

j-icon

J.C.M Rozenboom

★★★★★

Blij dat ik ze over de vloer had voor de kevers waarmee we te maken hadden. Die zijn nu allemaal weg en geen spoor van insecten meer te bekennen na de bestrijding.

m-icon

Miranda Derks

★★★★★

We hebben last gehad van vlooien. Het gekke is dat wij thuis helemaal geen huisdieren hebben. Maar blijkt dat dat dus gewoon mogelijk is. Gelukkig hebben ze het goed aangepakt en ook handige tips meegegeven om het te voorkomen.

h-icon

Hugo de Kleijn

★★★★★

Ons tuinhuis zat vol met zwam dus dat was aardig wat. De jongens hebben echt hard gewerkt om al dat zwam te verwijderen. Ze hebben het ook voorzichtig gedaan want voor zover ik het begreep kon ik er anders weer last van krijgen. Ik hoop dat het niet meer terugkomt en dat het hiermee is opgelost.

j-icon

Jan Peter Van Dalen

★★★★★

Ratten hebben mijn huis geteisterd voor een tijdje en ik dacht dat het maar eens tijd werd om een professional bij te betrekken. Uiteindelijk een juiste beslissing geweest en opgelost ook.

o-icon

O. Bezrudczyk

★★★★★

Geen rioolvliegjes meer! Onwijs goed gedaan heren. Ik ben zeer tevreden dat ik jullie heb gebeld.

v-icon

Vicky Tolkamp

★★★★★

De mieren waarmee we te kampen hadden waren hardnekkig! Bleek een hele kolonie te zitten in mijn huis. Nou, het is MIJN huis en de jongens van Ongediertebestrijder Den Haag heeft dat goed overgebracht aan de mieren, haha 🙂

e-icon

E. Jehee

★★★★★

 Aarzel niet om gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf. Het is een bedrijf die weet wat die doet en voor een goede prijs ook.

j-icon

Jelle Vodde

★★★★★

Ze hebben snel gereageerd op mijn aanvraag en heb ook snel een afspraak weten te maken. Ging allemaal makkelijk. Ook met de bestrijding liep alles vlot. Ik heb geen klachten, alleen maar welverdiende 5 sterren!

m-icon

Mathijs Ekkelenkamp

★★★★★

Ik heb alleen maar positieve ervaringen mogen beleven met ze. Ik heb niks te klagen en ben nu lekker vrij van ongedierte.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Je kan je goed voelen over onze besstrijding, want de materialen die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk en vrij van giftige chemicaliën.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Call Now Button