Ratten bestrijden

We weten hoe graag je je huis vrij wilt houden van vervelende knaagdieren. Daarom zijn we er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het voorkomen of het ratten bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Ratten bestrijden in woning of zaak

Een rattenplaag is nooit het gevolg van onvoorzichtigheid. Wanneer er rioolproblemen ontstaan in de gemeenschap, kunnen er ratten verschijnen. Vuilnis of voedsel dat buiten wordt rondgestrooid voor eenden en vogels zijn bijkomende redenen voor het verschijnen van ratten. Ratten komen vooral voor in de winter, omdat ze dan op zoek zijn naar voedsel en warme schuilplaatsen als gevolg van hun grotere behoefte om te overleven.

 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Ratten kunnen ook in bedrijven opduiken als gevolg van bijvoorbeeld vrachtvervoer. De ratten zijn vanaf de leverancier of een logistiek centrum in de vracht vervoerd. Wanneer iemand verzuimt te inspecteren of op te letten, zullen de ratten volgen. Bedrijven zijn volgens wetten en normen verplicht om knaagdieren in dergelijke omstandigheden te voorkomen, daarom adviseren wij hen dringend om contact op te nemen met een van onze deskundige rattenverdelgers!

Ratten bestrijden Den Haag
ratten

Zelf bestrijden van ratten

Ratten zijn moeilijk te vangen, dus het is moeilijk om ze zelf te vangen. Mensen denken vaak dat rattengif of vallen kunnen helpen bij het vangen van ratten. Dat kan, maar slechts in beperkte mate en met enkele nadelen. Ook kinderen of huisdieren kunnen er schade van ondervinden.

 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Schakel daarom zo snel mogelijk deskundige hulp in, zodat je de juiste raad kunt krijgen. Onze rattenverdelgers kunnen ook langskomen om jouw woning te inspecteren en instructies te geven over hoe je een rattenplaag kunt bestrijden en voorkomen. Wij zijn je altijd graag van dienst met rattenbestrijding!

Ratten in huis voorkomen

Er zijn een paar dingen die mensen kunnen doen om te voorkomen dat ratten in hun huis, tuin of bedrijf komen. Een daarvan is om de omgeving schoon en vrij van etensresten te houden. Een andere manier is het dichten van scheuren of gaten die een ingang voor ratten kunnen vormen. Tenslotte is het belangrijk om alle waterbronnen te verwijderen die ratten kunnen gebruiken om te drinken of te zwemmen. Dit omvat het repareren van lekken, het legen van stilstaand water en het terugsnoeien van vegetatie die als dekking kan dienen. Door het nemen van deze eenvoudige stappen, kunnen mensen helpen om het risico van een rattenplaag te verminderen.

Hoe ratten voorkomen

Ten eerste, zorg ervoor dat er geen etensresten op straat voor jouw huis liggen. Buren kunnen in de verleiding komen om oud brood of ander afval weg te gooien zodat eenden en vogels het kunnen opeten. Helaas trekt dit ook ratten aan. Ratten zijn overdag meestal niet te zien omdat ze zich verstoppen.

Ratten zijn nachtdieren en als er binnen een bepaalde afstand voedsel beschikbaar is, nestelen zij met hun hele familie. Een rat kan gemiddeld vijf jongen tegelijk voortbrengen, en na een paar maanden zijn de rattenjongen volwassen genoeg om zich ook voort te planten.

Als je niets onderneemt, is een rattenplaag onvermijdelijk! Het eerste wat je daarom moet doen is voorkomen dat je afvalresten aan andere dieren voert. Je moet ook een gesprek aangaan met jouw buren om hen bewust te maken. Zowel op het vlak van voedselafval als op het vlak van vuilnisbakken. Vuilnisbakken op straat, thuis, of in de tuin moeten allemaal goed afgesloten zijn. Ratten maken ’s nachts maar al te graag van deze kans gebruik!

Bestrijdingsmiddelen tegen ratten

Er zijn verschillende rattenbestrijding producten op de markt, maar het is belangrijk om de juiste oplossing voor jou behoeften te kiezen. Rattengif is een optie die in veel landen verboden is vanwege de slechte biologische afbreekbaarheid en het feit dat het schadelijk kan zijn voor andere wilde dieren. Een andere populaire optie zijn rattenvallen, die zowel dodelijk als niet dodelijk kunnen zijn. Als je overweegt rattenvallen te gebruiken, raden wij je aan eerst bij jou woningbouwvereniging te informeren, aangezien sommige organisaties vallen beschikbaar hebben voor huurders. Als jou woningbouwvereniging geen rattenvallen beschikbaar heeft, zul je contact moeten opnemen met jou gemeente.

De gemeente Den Haag komt meestal naar je huis voor gratis rattenvallen. Het probleem hiermee is echter dat je alleen controle hebt als ze komen wanneer het nodig is en niet zomaar willekeurig, want dan zijn we uiteindelijk alleen maar dag in/dag uit bezig. Ik raad dus aan ook wat andere tips te proberen, zoals zorgen dat er geen eten afgaat of deuren ’s nachts niet op slot laten.

Professionele rattenbestrijding

De meeste mensen denken dat ze een rattenplaag zelf wel aankunnen, maar dat kan heel lastig zijn. Je moet voor zulke situaties professionele ongediertebestrijders inschakelen, want die kennen allerlei technieken die je helemaal verlossen van dat vervelende ongedierte.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de rattenbestrijding?

Je kunt erop vertrouwen dat wij er voor je zijn in tijden van nood. Wij zijn er trots op dat ons team 24/7 beschikbaar is.

Wat zijn de kosten voor ratten bestrijden?

Helaas is het moeilijk om een nauwkeurige schatting te geven voor het verwijderen van ratten. De prijs zal variëren afhankelijk van de ernst van jou situatie en hoeveel ratten er rondom of in jou woning verwijderd moeten worden, dus bel ons vandaag nog.

Hoe weet ik wat voor ratten ik in huis heb?

Voor een snelle en eenvoudige manier om hulp te krijgen bij het identificeren van jou rattenprobleem, neem je gewoon foto’s van de binnen- of buitenruimte waar ze actief zijn. Onze expert zal kunnen vaststellen om welk type het gaat, zodat we een accurate oplossing kunnen bieden.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij rattenbestrijding?

De verdelgers zullen professionele producten gebruiken om de ratten bij de bron op te sporen en een permanente oplossing te bieden.

Geven jullie ook garantie voor rattenbestrijding?

Wij weten dat niemand wil dat een vervelende rat zijn huis uitkamt en uitwerpselen en urine achterlaat. Daarom pakken wij het voor je aan met een aanpak die zowel professioneel als effectief is. Ons team komt één keer per maand tijdens het preventie seizoen. Op deze manier kunnen ze niet alleen een minimale kans of kans op voorvallen garanderen, maar ook zorgen voor de verwijdering. Dat geeft gemoedsrust in de wetenschap dat er niet snel weer een nieuwe plaag zal zijn, omdat die van ons zojuist volledig is weggehaald.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de rattenbestrijding?

Je kunt er zeker van zijn dat wij je rattenprobleem zullen oplossen. Het is mogelijk dat de verzekering de schade niet vergoedt, maar gelukkig voor je is dit zeer zeldzaam en gebeurt dit bijna nooit, zodat je nergens zorgen over hoeft te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het rattenprobleem op te lossen?

Wij zijn hier om je te helpen van dat vervelende rattenprobleem af te komen. In de komende dagen zal ons team jouw woning bezoeken en ervoor zorgen dat het een veilige haven is voor alle andere dieren. We zullen ook vaststellen waar ze binnenkomen, zodat we je het beste kunnen beschermen tegen toekomstige plagen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (62 stemmen)
Call Now Button