Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes bestrijden? We helpen je een plaag van papiervisjes te voorkomen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kun je zelf papiervisjes bestrijden?

Als je papiervisjes wilt aanpakken, kan dat een uitdaging zijn omdat ze vaak alleen ’s nachts actief zijn. Hun schade wordt dus pas later opgemerkt en soms krijgen mensen het gevoel dat er een onzichtbare vijand is die hen van alle kanten probeert aan te vallen.

 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Een ongediertebestrijder inhuren om je papiervisjes problemen op te lossen is de beste manier om niet alleen tijd te besparen maar ook de zaken op orde te houden. Met onze kennis en kunde, weten we hoe voorkomen moet worden dat papiervisjes ooit nog terugkomen.

papiervisjes bestrijden
papiervisjes

Onderscheid tussen papiervisjes en zilvervisjes

Het verschil tussen de twee soorten van deze familie is het meest merkbaar in hun uiterlijk. Papiervisjes zijn veel korter en magerder met een teer uiterlijk, terwijl zilvervisjes over het algemeen langer zijn dan hun op soortgenoten. Ze hebben ook een donkerder lichaam verkleuring, vooral omdat het een dier is dat in vochtiger omstandigheden leeft. Het belangrijkste hier is echter niet alleen hoe verschillend deze dieren eruit zien, maar welke kenmerken elke groep heeft: Zilvervisjes houden zo van vochtigheid.

 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Voor de bestrijding van beide insecten doen deze kenmerken er in principe niet toe, omdat de aanpak van beide insecten vrijwel hetzelfde blijft. Daarom is het raadzaam om contact op te nemen met een gespecialiseerde ongediertebestrijder.

Papiervisjesbestrijding nodig?

Papiervisjes zijn vervelende ongedierte die graag in je huis komen. Ze komen het meest voor in keukens, badkamers en andere vochtige plaatsen rond het huis, maar ze zijn ook buiten te zien. Om papiervisjes weg te houden van plaatsen waar je ze niet wilt, gebruik je insecticiden die goed werken tegen dit ongedierte, omdat er een lage mate van effectiviteit is als ze gebruikt worden zonder dat er resistentie of nevenschade ontstaat door andere chemicaliën in de buurt.

Papiervisjes zijn resistent tegen insecticiden, dus zelfs als je ze gebruikt zullen ze de papier insecten niet doden. Je kunt beter een beroep doen op een vakman die sterkere oplossingen heeft voor dit soort problemen. Wij zijn specialisten op dit gebied en hebben chemicaliën die door geen enkele soort papiervisje overwonnen kunnen worden.

Papiervisjes bestrijding in je huis?

Papiervisjes zijn kleine, vervelende visjes die grote problemen in je huis kunnen veroorzaken. Ze houden ervan zich te verbergen in de buurt van nauwe ruimten zoals gaten en naden, waar ze zich voeden met alles wat in de verste verte interessant (zoals oude kleren) of eetbaar genoeg voor ze zijn. Als je denkt dat dit een probleem kan zijn met ongedierte dat onder onze vloerplanken leeft, dan raden we je af om zelf te proberen ze te bestrijden.

Het is belangrijk om papiervisjes voorzichtig te behandelen, want ze kunnen kruipen of zich verbergen op plaatsen die voor anderen lastig zijn. Als je merkt dat je kleren door deze vervelende beestjes aangevreten zijn, leg ze dan een nacht in de diepvries en zorg ervoor dat alle ongedierte weg is voor je beschadigde kledingstukken weggooit.

Spray tegen papiervisjes

De beste manier om van papiervisjes af te komen is door speciale sprays te kopen die je in dierenwinkels of online kunt vinden. Je gebruikt de spray dan in krappe ruimtes, maar het is niet aan te raden voor kleding en voedsel. Ga hier voorzichtig mee om, want als het aan spray wordt blootgesteld kunnen er gezondheidseffecten optreden. Je vindt misschien video’s of uitleg op het internet die je helpen uit te zoeken hoe je je situatie het beste kunt aanpakken. Als niets anders werkt, spreek dan en een van onze ervaren papiervlieg verdelgers moet deskundig advies kunnen geven.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het papiervisjes bestrijden?

Wanneer zich een noodgeval voordoet, staat ons team klaar om je te helpen papiervisjes te bestrijden. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor elke klus, hoe groot of klein deze ook mag lijken.

Wat zijn de kosten voor het papiervisjes bestrijden?

Een offerte is onmogelijk zonder het papiervisje op je locatie te zien. De verdelger moet eerst langskomen om te zien hoe erg het probleem werkelijk is. Op basis daarvan wordt er een offerte voor je opgesteld.

Hoe weet ik wat voor papiervisjes ik in huis heb?

Als je ozeker bent over welke type papiervis je last van hebt, maak dan een foto van de papiervis en de locatie waar het beest zich bevindt en stuur die naar ons op. Onze expert zal je helpen de beestjes te identificeren.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij papiervisjes bestrijding?

De beste manier om van papiervisjes af te komen is door een gerichte aanpak. Eerst kijken we om welke soort het gaat en waar ze zich bevinden om te weten te komen hoe lang deze beestjes er al zijn, daarna gebruikt ons team specifieke materialen die hun aanwezigheid detecteren en te bestrijden.

Geven jullie ook garantie voor papiervisjes bestrijding?

We kunnen echter niet garanderen dat het papiervis probleem niet meer terugkomt. Dit komt omdat het moeilijk te zeggen is hoeveel er nog in jouw huis of bedrijf zitten nadat ze zijn behandeld en of er ongemerkt nieuwe bijkomen
Wat je wel kunt doen, aangezien dit soort dingen meestal gebeurt wanneer mensen niet meteen om hulp vragen nadat een plaag is opgetreden, is een na een periode een preventie inschakelt om zeker te zijn al je af bent van de plaag.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de papiervisjes bestrijding?

Als je papiervisjes in jouw huis heeft, is er een kans dat ze al schade hebben aangericht. De meeste verzekeringen zullen dit soort schade niet dekken, maar als onze papiervisjes bestrijding schade veroorzaakt, zullen wij je dit van tevoren laten weten en de schade vergoeden. Gelukkig komt dit zelden voor en hoeft je hierover geen zorgen te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het papiervisjes probleem op te lossen?

Als je een papiervis probleem heeft, zijn wij het bedrijf voor je. Wij zullen snel en efficiënt werken om in één keer van ze af te komen. Wij geven altijd een indicatie wat de duur is van elke klus.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (47 stemmen)
Call Now Button