Ongedierte bestrijden

ongediertebestrijding-zakelijk

Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding Den Haag is bekend met alle soorten ongedierte. Als je op zoek bent naar langetermijnoplossingen voor jouw zaak of bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres!

particulier

Particulier

Wij zijn een ervaren bedrijf dat begrijpt wat er nodig is om snel en effectief van ongedierte af te komen. Je bent bij ons aan het juiste adres als je insecten in jouw huis wilt bestrijden.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Je kan je goed voelen over onze besstrijding, want de materialen die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk en vrij van giftige chemicaliën.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

e-icon

Eric van Gelderen

★★★★★

Het beste ongediertebestrijdingsbedrijf dat ik heb ingeschakeld. Zeer redelijk geprijsd voor de diensten die ze leverden. Staat achter hun werk.

c-icon

C.M. Jonker

★★★★★

We hebben ze ingeschakeld voor het bestrijden van wespen. Dat is aardig goed gelukt. Bleek dat wij een wespennest hadden in de buurt, wat ze ook hebben verwijderd. Onze kinderen kunnen nu zonder zorgen spelen in de tuin.

d-icon

Daan van de Ven

★★★★★

We hebben voor onze zaak ingehuurd. We hadden last van kakkerlakken waar nu niks meer van te zien is. We hebben ze eerst geroepen voor een gratis inspectie, wat fijn is dat ze dat aanbieden. Vervolgens wisten we meteen dat het met hun goed zat en na een goed geprijsde offerte, hebben wij gebruik gemaakt van hun diensten.

s-icon

Sylvana van Dijk

★★★★★

Na enkele weken zelf van alles en nog wat geprobeerd te hebben tegen muizen, hebben we toch besloten om een ongediertebestrijder in te schakelen. Hadden we het maar eerder gedaan denken we nu achteraf. Maar goed, gelukkig zijn we nu verlost van de muizen. Bedankt!

y-icon

Yvonne Neufeglise

★★★★★

Ze waren erg snel gekomen toen ik aangaf dat ik doodsbang was. Het inspecteren en bestrijden werd grondig, maar snel gedaan. Ik was bang dat het veel zou kosten, maar tot mijn opluchting waren de prijzen redelijk, eigenlijk best goed zelfs.

p-icon

P. Bagijn

★★★★★

Wij hebben van alles en nog wat geprobeerd om van de mieren af te komen, maar ze bleven maar op een of ander manier verschijnen in ons keuken. Gelukkig hebben de ongediertebestrijders Den Haag de mieren goed bestreden. We hebben nog geen enkele mier gezien sinds de bestrijding van 2 weken terug. Ga zo door!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor noodgevallen. Mocht je ons ooit met spoed nodig hebben, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zijn snel op locatie!

Wat zijn de kosten?

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, dienen wij eerst de situatie te inspecteren. De kosten voor een inspectie inclusief 15 minuten bestrijding kun je vinden op onze tarievenpagina. 

Hoe weet ik wat voor ongedierte ik in huis heb?

Heb je een toename van het aantal of de soorten ongedierte opgemerkt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een foto van de ongedierte waarvan jij last van hebt en onze specialisten zullen zonder enige verplichting natrekken om welk soort plaag het gaat.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten een oplossing kunnen bieden die zowel snel als effectief is. Eerst zullen we de situatie grondig onderzoeken voordat we beslissen welke actie we zullen ondernemen, dit zal waarschijnlijk inhouden dat we kijken naar waar het ongedierte zich bevindt en hoe lang het daar al zit. Wij maken gebruik van speciaal ontworpen apparatuur waardoor wij een passende oplossingen kunnen hanteren bij elke klus.

Geven jullie ook garantie?

Wij hanteren te allen tijde een professionele aanpak zodat je er zeker van kunt zijn dat jou probleem volledig wordt opgelost. Om deze reden raden wij je aan om onze ervaren ongediertebestrijders nog een keer terug te laten komen voor een inspectie voordat je de laatste hand aan het probleem legt, om er zeker van te zijn dat je geen last meer hebt van ongedierte. Hoewel wij bestrijden met speciale bestrijdingsmiddelen en ervaren ongediertebestrijders, kan de herhaling van het probleem nooit 100% uitgesloten worden.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Hebt je een ongedierteprobleem? Ons team zal het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Als het niet meteen opgelost kan worden, laten we je weten wat de plannen zijn om het probleem voorgoed op te lossen zodat deze vervelende beestjes niet meer terugkomen. Meestal lukt de bestrijding al binnen één behandeling.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

  • Wat is er aan de hand?

Call Now Button