Muizen bestrijden

Muizen bestrijden? Als je te maken hebt met een muizenprobleem, heb je de experts van Ongediertebestrijding Den Haag nodig om snel en effectief van ze af te komen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Muizenplaag voorkomen

Een muis in je huis zien kan een ontmoedigende ervaring zijn. Het zijn niet alleen vervelende diertjes, maar ze kunnen ook ziektes overbrengen en schade aan je eigendommen aanrichten. Het is echter belangrijk te onthouden dat muizen nooit alleen leven en altijd deel uitmaken van een familie. Dit betekent dat als je één muis ziet, er waarschijnlijk meer in de buurt verstopt zitten.

De beste manier om van muizen af te komen is het inschakelen van een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Wij zullen het probleem kunnen opsporen en een plan opzetten om voorgoed van de muizen af te komen.

 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Muizen lijken misschien op ongevaarlijke beestjes, maar ze kunnen veel schade aan je huis en eigendommen aanrichten. Ze staan erom bekend dat ze aan kabels, voedsel en meubels knagen, wat tot dure reparaties kan leiden. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze in de eerste plaats je huis binnendringen.

Een optie is het plaatsen van muizenvallen rond je woning. Dit is echter slechts een tijdelijke oplossing. Voor een meer permanente oplossing kun je onze muizenverdelgers inhuren. Ons team heeft de kennis en vaardigheden om je te helpen je eigendom muisvrij te houden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer over onze diensten te weten te komen.

muizen-bestrijden
muizen

Herkennen van muizen in huis

De meeste mensen kunnen muizen in huis herkennen. Heel eenvoudig kan het al beginnen met het opmerken van rondslingerende muizenuitwerpselen in huis. Muizenuitwerpselen kun je herkennen aan hun zwarte vlokken grootte. Ze hebben ook een nogal scherp ruikende urine. Zo kan de urinegeur ook binnen verschillende kamers herkent worden. Als je vermoedt dat er muizen in je huis zijn, is het beter een professionele verdelger te bellen om er zo snel mogelijk vanaf te komen.

 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Het is altijd een ontmoedigend moment als je je voorraadkast opent om te ontdekken dat er met je voedsel geknoeid is. Nog meer als je realiseert dat de boosdoener een muis is. Muizen zijn een van de meest voorkomende plaagdieren in huizen, ze kunnen zich snel voortplanten en aanzienlijke schade aanrichten.

Ze vormen niet alleen een gezondheidsrisico door voedsel te besmetten, maar ze kunnen ook structurele schade aanrichten door aan hout en draden te knagen. Begin met het opruimen van voedsel dat verontreinigd is. Als het probleem aanhoudt, moet je misschien een professionele verdelger inschakelen om voorgoed van de muizen af te komen.

Muizenbestrijding

Voor veel mensen is het hebben van een muis in huis niets nieuws. In feite is het de laatste jaren vrij gewoon geworden. Er zijn een aantal factoren die bijdragen tot deze toename van de muizenpopulatie. Ten eerste, naarmate de winters milder worden, kunnen muizen langer wachten met hun winterslaap. Daardoor hebben ze meer tijd om zich voort te planten. Ten tweede, als het klimaat verandert, zijn er meer mogelijkheden voor muizen om in huizen en andere gebouwen te komen. Als gevolg daarvan zien plaagdierbestrijding bedrijven een duidelijke toename van het aantal muizen dat bestreden wordt. Hoewel het moeilijk kan zijn om te voorkomen dat muizen binnenkomen, zijn er toch een aantal dingen die gedaan kunnen worden om het risico op een plaag te verkleinen. Door enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen kun je helpen je huis vrij te houden van deze ongewenste gasten.

Vangen van muizen

Muizen zijn een van de meest onwelkome plaagdieren die een huis kunnen binnendringen. Ze zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook ziekten overbrengen en voedsel besmetten. Muizen worden naar huizen gelokt door de beschikbaarheid van voedsel, dus het is belangrijk voorzichtig te zijn met het buiten laten liggen van voedselresten. Als muizen zich eenmaal in een ruimte genesteld hebben, kunnen ze zich snel voortplanten, waardoor het moeilijk is om van ze af te komen.

Gebruik van een muizenkooi

Muizenkooien zijn een heel doeltreffende manier om muizen te vangen, en ze zijn ook heel humaan. Je kunt muizen kooien kopen in elke dierenwinkel of online dierenwinkel, en ze zijn er in allerlei verschillende maten. Hoe groter de kooi, hoe meer muizen je in één keer kunt vangen. Het is belangrijk de kooi regelmatig te controleren, want muizen kunnen gestrest raken en zelfs sterven als ze te lang in de kooi gelaten worden. Als je het gewenste aantal muizen gevangen hebt, laat je ze gewoon ergens veilig buiten los. Dit is een veel humanere manier om met muizen om te gaan dan ze gewoon te doden.

Gebruik van een muizenval

Een muizenkooi lijkt misschien een meer humane manier om van muizen af te komen, maar het is niet altijd de meest effectieve methode. Muizen kunnen in een muizenkooi levend weggevoerd worden, maar er is geen garantie dat ze niet terug in het huis komen. Een muizenval daarentegen klikt snel dicht en doodt de muis onmiddellijk. Zo voorkom je ook dat de muis zich voortplant en ben je er meteen van af. Houd in gedachten dat je de muizenval regelmatig moet controleren om te zien of er een muis in zit of niet. Anders kan een dode muizen kadaver gaan rotten, en de geur verspreidt zich snel en bindt zich aan de omgeving.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het muizen bestrijden?

Muizen zijn vervelend ongedierte dat allerlei schade kan aanrichten, dus is het belangrijk dat je bij de geringste hint een nooddienst klaar hebt staan. Ons team beschikt over specialistische kennis over hoe je ze het best kunt bestrijden en is er wanneer je ons nodig hebt.

Wat zijn de kosten voor muizen bestrijden?

Het is moeilijk een prijsopgave te doen zonder de muizen situatie uit de eerste hand te zien. De verdelger zal je plaats bezoeken en beoordelen hoeveel muizen er zijn, wat hun populatiedichtheid is, en ook eventuele andere gevaren in de buurt, zoals hoogtes of hoogspanningsleidingen, zodat hij een passende oplossing kan aanbevelen die het beste bij je past.

Hoe weet ik wat voor muizen ik in huis heb?

Soms kan het moeilijk zijn om uit te maken met welke muis je te maken hebt door er alleen maar naar te kijken. Dit is waar onze deskundige medewerkers om de hoek komen kijken. Als een van je foto’s niet overeenkomt, mail ons dan het
beeldmateriaal en een van onze specialisten zal aan de hand van de grootte of andere herkenbare kenmerken vaststellen welke soort volgens hen het beste bij je past.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij muizenbestrijding?

We dringen door tot de kern van je muizenprobleem door te kijken om welke soorten het gaat, waar ze in huis of kantoorgebouw voorkomen en ook hoe lang dit al aan de gang is. Dan gebruiken we materialen die hun bron opsporen, zodat je er passende maatregelen tegen kunt nemen.

Geven jullie ook garantie bij muizen bestrijden?

Het muizenprobleem is een uitdaging, maar onze specialisten pakken het professioneel aan. De kans dat ze in je huis of bedrijf terugkeren blijft minimaal, mede dankzij hun deskundige technieken om ze volledig te verwijderen . Maar er is geen garantie met 100 procent zekerheid, daarom adviseren we ook ergens na de verwijdering een inspectie te laten uitvoeren, zodat je zeker weet dat er voor dit probleem gezorgd is.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de muizenbestrijding?

Mocht ons muizenbestrijding werk tot schade leiden, dan brengen we je daarvan onmiddellijk op de hoogte. Als dit gebeurt is het meestal omdat de muizen het te druk hadden met rondrennen terwijl ze hun ding deden en al je mooie bezittingen niet opmerkten. We willen niet dat er nog meer slachtoffers vallen, dus laat het ons zeker weten als er binnenkort iets met deze vervelende beestjes gebeurt.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om voor de muizenbestrijding?

We staan altijd klaar om te helpen. Heb je last van muizen problemen? Geen nood, zo snel mogelijk na het telefoontje maken we komaf met die vervelende muizen en zorgen ervoor dat je huis veilig blijft. We leggen uit wat voor soort behandelingsplan er in werking treedt zodat er later geen verrassingen zijn, samen met onze eersteklas klantendienst die je bij elke stap terzijde staat.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button