Muggen bestrijden

Muggen bestrijden? Betaalbaar en effectief!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied muggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Professioneel muggen bestrijden

Muggen mogen dan een van de meest gehate plaagdieren zijn die er bestaan, ze slagen er toch in ons allemaal lastig te vallen. Hun beten kunnen dagenlang aanhouden en maken dat mensen zich ’s nachts ergeren aan vervelende huidirritaties die je niet ziet bij andere insecten zoals bijen of mieren, die uit zichzelf geen kwaad doen.

 • Expert op het gebied muggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als je professionele hulp nodig hebt bij je muggenprobleem, is het tijd voor de experts. Onze ongediertebestrijders komen uitzoeken wat de oorzaak is van al die vervelende muggen in en rond onze huizen.

muggen bestrijden
muggen

Muggen tijdens het slapen

Muggen worden aangetrokken door jouw lichaamsgeur en de kooldioxide in jouw adem. Zelfs als je room spray, deodorant of iets dergelijks gebruikt om de muggen te misleiden, zal het niet helpen. Dit komt omdat de geuren van binnenuit het huis komen. Neem contact met ons op zodat wij je kunnen uitleggen hoe je de muggen kunt tegenhouden die in jouw slaapkamer rondvliegen.

 • Professionele muggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Doden van muggen in huis

Zoals iedereen weet die wel eens een zomer in Den Haag heeft doorgebracht, kunnen muggen een echte plaag zijn. Ze zijn niet alleen in staat om een goede nachtrust te verpesten, maar ze kunnen het ook moeilijk maken om overdag van de buitenlucht te genieten. Gelukkig zijn er een aantal effectieve manieren om muggen te doden. Een populaire methode is het gebruik van een muggenspray die gif bevat. Een andere effectieve strategie is het gebruik van muggenvallen, die muggen in een afgesloten ruimte lokken waar ze gedood kunnen worden. Daarnaast kunnen bepaalde planten zoals citronella en citroengras helpen om muggen te verjagen. Door deze stappen te ondernemen, is het mogelijk om van een muggenvrije zomer te genieten.

Gebruik van muggenspray

Muggensprays zijn een goede manier om van muggen af te komen, en ze zijn meestal vrij veilig. Toch moet je altijd de instructies op de spuitbus lezen voordat je ze gebruikt. Te veel van het insecticide spuiten kan schadelijk zijn voor mensen, dus het is belangrijk om het spaarzaam te gebruiken. Het goede nieuws is dat muggensprays meestal zeer effectief zijn, en binnen een minuut of zo zullen alle muggen in een bepaald gebied worden gedood. Dit is goed nieuws voor mensen die in gebieden wonen waar veel door muggen overgebrachte ziektes voorkomen. Muggensprays kunnen helpen voorkomen dat deze ziekten zich verspreiden, en ze kunnen ook helpen om het aantal beten te verminderen.

Muggen weren

Je kunt er ook voor kiezen om muggen af te weren met een muggenspray omdat dit zowel preventief als effectiever is dan ze zelf te doden. Muggen kunnen bijvoorbeeld worden geweerd met stilstaand water. Dit hebben ze nodig om hun eitjes te kunnen leggen zodat de larven van de muggen zich hier kunnen ontwikkelen.

Daarom raden wij je aan om stilstaand water af te dekken. Denk bijvoorbeeld aan regentonnen, plantenbakken, bloempotten of dakgoten. Als je in de buurt van een vijver woont, is dit moeilijker omdat het “afdekken” niet voldoende kan zijn. Omdat muggen hun eitjes kunnen leggen in de buurt van vijvers, is een aanpak om ze uit te roeien het plaatsen van vissen in de vijver die speciaal worden aangetrokken door muggeneitjes en deze opeten.

Gebruik van muggenhorren

Muggennetten en horren kunnen ook worden gebruikt. Om muggen uit jouw huis te houden, kun je horren of gewoon netten voor jouw ramen of deuren hangen. Het nadeel van horren is dat ze vaak duur zijn in aanschaf. Een muggennet voor één deur kan je al gauw honderden euro’s kosten!

Het is helemaal aan jou en jouw budget om dit te kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om alle ramen en deuren open te laten, zodat de wind goed kan waaien of lucht kan aanzuigen. Muggen kunnen niet tegen harde wind en zullen daarom eerder door de wind uit jouw huis worden verjaagd.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor muggen bestrijden?

Wanneer het onverwachte gebeurt, zijn wij ter plaatse en klaar om te helpen. Onze 24/7 nooddienst is slechts één manier waarop ons bedrijf meer doet dan onze klanten nodig hebben tijdens hun hele behoeften cyclus.

Wat zijn de kosten voor muggen bestrijden?

Deze offerte is niet beschikbaar zonder eerst de muggen situatie te zien. Onze verdelger zal ter plaatse moeten komen om te controleren wat er mis is met de muggen, zodat we je een nauwkeurige prijs kunnen geven voor deze service.

Hoe weet ik wat voor muggen ik in huis heb?

Om je te helpen bij het identificeren van de soort muggen die jou buitenactiviteiten hinderen, sturen wij je graag een email en laat onze specialist uitleggen wat voor soort het kan zijn.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij muggenbestrijding?

Wanneer een muggenbestrijder aan het werk gaat, houden ze rekening met waar de muggen zich bevinden en hoe lang het al duurt. Het team zal speciale apparatuur gebruiken om uit te zoeken wat de oorzaak is. Misschien is het een waterbron of iemand die meer dan zijn deel van thuis meebrengt.

Geven jullie ook garantie voor muggen bestrijden?

Ook na ons vertrek is de kans op terugkeer van de muggen minimaal. Maar het is altijd het beste om op je hoede te zijn en af en toe na hun bezoek een expert te laten komen om ze te controleren.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de muggenbestrijding?

Het spijt ons te horen dat je huis is aangetast door muggen. Het is onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk, dat je hiervoor dekking krijgt. Laat ons echter weten hoe het gaat bij het indienen van claims en wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt geregeld, zodat er later geen problemen ontstaan. Als blijkt dat een paar vervelende insecten toch hun sporen hebben achtergelaten. Maak je geen zorgen, want meestal blijft er niets van over als ze eenmaal door een uitgebreid suite schoonmaakproces zijn gegaan.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor muggenbestrijding?

Heb je ons gebeld over de vervelende muggen? Wij zullen ze zo snel mogelijk uit de weg ruimen. Je kunt een telefoontje van ons kantoor verwachten voordat ze weg zijn, gewoon om je te laten weten hoe laat dat zal zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (58 stemmen)
Call Now Button