Motten bestrijden

Motten bestrijden is een erg populaire dienst die we aanbieden. Ons deskundig team van assistenten komt naar je huis of bedrijf en maakt komaf met alle motten waar je last van hebt.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Effectief motten bestrijden

Motten zijn kleine insecten die zich voeden met wol, leer en andere dierlijke producten. Hun larven kunnen deze materialen aanzienlijke schade toebrengen omdat ze ze na verloop van tijd langzaam wegvreten waardoor gaten in de structuur van je woninginrichting ontstaan.

 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als je merkt dat kleding door motten verteerd wordt, kan het verstandig zijn meteen een professionele verdelger te contacteren, want dit kan betekenen dat er meer dan slechts één mottensoort aanwezig is.

motten
motten-bestrijden

Mottenbestrijding kosten

Als je problemen hebt met motten, kan je het beste professionele mottenverdelgers inschakelen. Het team van Ongediertebestrijding Den Haag heeft jarenlang ervaring met allerlei soorten mottenplagen, dus wij weten precies wat er gedaan moet worden om er vanaf te komen.

 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Elke situatie is echter anders, dus we raden je aan om contact met ons op te nemen voor een inspectie. Wij kunnen de situatie beoordelen en je een duidelijk beeld geven van de kosten. Wij helpen je graag om voor eens en altijd van jouw mottenprobleem af te komen.

Motten herkennen

Motten worden aangetrokken door vuile omgevingen waar bacteriën en ander organisch materiaal zich ophopen. Dit komt omdat ze zich voeden met deze stoffen, en een vies huis is een ideale broedplaats voor motten. Als je motten in jouw huis hebt, is dat waarschijnlijk omdat ze daar eitjes hebben gelegd. Ook tapijten en dergelijke lopen gevaar, omdat ze zijn gemaakt van plantaardige of dierlijke materialen die aantrekkelijk zijn voor motten. Om van motten af te komen, is het belangrijk jouw huis grondig en regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat ze zich gaan vestigen.

Motten in huis

Motten zijn ongedierte dat je kleding kan aantasten, vooral als ze aangetast zijn door wormen. Als je motlarven vindt in de naden of op een of andere stofbehandeling – wat waarschijnlijk is want dit ongedierte kauwt zowat overal doorheen. Je kunt het beste beginnen met een uur op hoge temperatuur te wassen (50 graden) voordat je in plaats daarvan tot 70 graden waslichten gaat. Dit kan pas preventief werken als al het andere mislukt is, want er kunnen ook nog eitjes van vorige generaties achtergebleven zijn.

Stomen en reinigen

Als u te maken heeft met een mottenplaag, zijn er een paar dingen die u kunt doen om van het ongedierte af te komen. Het wassen van je kleding op hoge temperaturen is één manier om de larven te doden, maar je kunt ze ook in de vriezer leggen. Als je dit een week lang onafgebroken onder het vriespunt doet, zullen de larven uitsterven. Een andere optie is uw kleding naar de stomerij te brengen, die tijdens de behandeling en reiniging van de kleding chemische stoffen zal gebruiken, die eventuele larven en eitjes van de motten zullen bestrijden. Toch is het beste advies om uw huis en kasten regelmatig goed schoon te maken om een plaag in de eerste plaats te voorkomen.

Professionele bestrijding nodig?

Motten bestrijden is hard werk, maar onze professionele ongediertebestrijders maken het je gemakkelijk. Ze maken voor eens en voor altijd komaf met je vervelende motten met hun bestrijdingsmiddelen die gegarandeerd effectief zijn. Na de behandeling leggen we uit hoe je deze beestjes ook in de toekomst kunt voorkomen. Dus bel ons vandaag nog als je thuis last hebt van kleding of tapijten.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

In geval van nood zullen wij zo snel en veilig mogelijk ter plaatse zijn. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Wat zijn de kosten om motten te bestrijden?

Helaas is het moeilijk om vooraf een schatting te geven zonder de situatie te hebben gezien. De mottenverdelger moet eerst ter plaatse komen om te inspecteren hoe ernstig het probleem is, zowel voor jou als voor ons team op het werk.

Hoe weet ik wat voor motten ik in huis heb?

Misschien weet je niet zeker wat voor soort motten er in je huis leven. Wel, laat ons helpen. Als het mogelijk is voor één persoon om het type te identificeren met behulp van alleen een foto te maken, moeten we in staat zijn om alle soorten met gemak te verzorgen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Het team van deskundige verdelgers gaat methodisch te werk en bekijkt eerst welke soort en hoeveel motten er aanwezig zijn. Ze gebruiken speciale gereedschappen om hun aanwezigheid vast te stellen en brengen een permanente oplossing voor ze allemaal aan.

Geven jullie ook garantie?

Motten verwijderen is een zeer moeilijke taak. Het is niet altijd mogelijk om te garanderen dat het probleem zich niet meer voordoet, maar wij raden een regelmatige inspectie aan voor preventie doeleinden omdat je er op die manier zeker van kunt zijn dat er geen motten meer in je woning aanwezig zijn.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Wij gaan zeer zorgvuldig te werk bij het vangen van ongedierte om er zeker van te zijn dat er geen schade wordt veroorzaakt. Als onze methodes wel schade veroorzaken, zullen wij je daar altijd van te voren van op de hoogte brengen, dus je hoeft absoluut geen zorgen te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Wij kunnen aan jou kant staan in de strijd tegen de motten. Wij zullen je altijd laten weten wat onze arbeidstijd is voordat we aan de slag gaan, zodat er later geen onaangename verrassingen zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button