Motmuggen bestrijden

Ongediertebestrijding Den Haag kan je helpen met het motmuggen bestrijden op een directe en effectieve wijze!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Effectief motmuggen bestrijden

Als je te maken hebt met muggen in je huis of bedrijf, ben je niet de enige. Dit ongedierte komt veel voor, en bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken. Het is echter niet nodig om in stilte te lijden. Er zijn een aantal effectieve manieren om muggen te bestrijden, en ons team van deskundigen kan je helpen de juiste oplossing voor je behoeften te vinden.

 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

We hebben een breed gamma producten en diensten die aan je specifieke situatie kunnen worden aangepast, en we hebben de ervaring en deskundigheid om de klus goed te klaren. Dus wacht niet langer, bel ons vandaag nog en laat ons je helpen je ruimte terug te nemen van dit vervelende ongedierte.

motmuggen-bestrijden
motmuggen

Motmuggenplaag herkennen

In de zomer kun je te maken krijgen met een motmuggenplaag, welk seizoen het ook is. En ook al vliegen ze uit zichzelf niet ver, wat te zien is aan hoe donker en driehoekig deze insecten eruit zien als ze boven bloemen zweven of stilstaan tussen takken.

 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Toch vormen motmuggen een behoorlijk probleem door de plaats waar al die vervelende bijt beestjes de meeste tijd doorbrengen: in de buurt van verlichting. Motmuggen kunnen niet tegen dit wetenschappelijk feit ingaan, want licht is al eerder wetenschappelijk bewezen dat het insecten aantrekt, ook voor motmuggen.

Motmuggen voorkomen van buiten

Motmuggen houden van water dat stilstaat. Ze leggen hun eitjes op vochtige plaatsen, waar de larven al die bacteriën eromheen opeten. Wat logisch zou zijn waarom mensen aan rioleringen denken als ze deze kleine beestje zien. Als met pijpen verbonden afvoeren zich onder de grond bevinden, dan komen motten er ook door naar boven, want het is onmogelijk dat ze niet bij elke aan de oppervlakte beschikbare voedselbron kunnen komen, dus houd een oogje in het zeil als je er een in de buurt hebt, hoewel deze soort niet echt schadelijk is.

Motmuggen voorkomen in huis

Er zijn een paar manieren waarop je kunt voorkomen dat motmuggen je huis binnendringen. Maak bijvoorbeeld leidingen en afvoeren schoon door er kokend water doorheen te spoelen of meng bleek met soda om een effectief schoonmaakmiddel te maken dat eventuele bacteriën in de afvoerleiding doodt voordat het buiten te koud wordt in de wintermaanden, wanneer dit ongedierte toegang heeft tot minder voedselbronnen dan in andere tijden van het jaar.

Schoonmaken tegen motmuggen

motmuggen zijn kleine vliegjes die in vuil leven. Ze komen ’s nachts naar buiten en voeden zich met bacteriën, en dat maakt ze zo vervelend. Maar er is een gemakkelijke manier om van dit ongedierte af te komen. Stofzuig je huis gewoon schoon voor het slapengaan zodat ze overdag niet genoeg tijd hebben om zich voort te planten.

Schoonmaken tegen motmuggen

motmuggen zijn kleine vliegjes die in vuil leven. Ze komen ’s nachts naar buiten en voeden zich met bacteriën, en dat maakt ze zo vervelend. Maar er is een gemakkelijke manier om van dit ongedierte af te komen. Stofzuig je huis gewoon schoon voor het slapengaan zodat ze overdag niet genoeg tijd hebben om zich voort te planten.

Motmuggen in huis zelf bestrijden

Als je moeite hebt om motmuggen thuis te bestrijden, raden we je aan professionele ongediertebestrijders in te schakelen. Bij een plaag is het moeilijk helemaal van ze af te komen, betekent dat specialisten moeten worden ingeschakeld.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor motmuggen bestrijden?

Je kunt vertrouwen op ons team van experts om de vervelende motmuggen te komen bestrijden die jou dag verpesten. Onze nooddienst is 24/7 beschikbaar, dus je hoeft nergens zorgen over te maken.

Wat zijn de kosten voor motmuggen bestrijden?

Om je een nauwkeurige offerte te kunnen geven, moeten onze ongediertebestrijders eerst ter plaatse komen om de omvang van motten of ander ongedierte dat aanwezig kan zijn te beoordelen. Mottenverdelgers zullen deze vliegende insecten niet zomaar elimineren. Ze zullen er alles aan doen om ze niet achter te laten.

Hoe weet ik wat voor motmuggen ik in huis heb?

Of je nu niet zeker weet wat voor soort motten je ramen en deuren plagen, of hulp nodig hebt bij het identificeren van de markeringen op deze vervelende kleine wezentjes wij kunnen ze voor je identificeren. Stuur ons gewoon een foto met informatie over waar ze zich ophouden om te weten te komen welke soort aanwezig zou kunnen zijn.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij het motmuggen bestrijden?

We beginnen met het identificeren van het type en de locatie van de muggen. Dan, indien nodig gebruiken wij gespecialiseerde apparatuur om hun bron op te sporen alvorens een geschikte oplossing toe te passen die jou huis of bedrijf voorgoed zal bevrijden van dit vervelende ongedierte.

Geven jullie ook garantie bij motmuggen bestrijden?

Wij staan altijd klaar om je motten problemen aan te pakken. Dus als de muggen weer massaal terugkomen is het niets voor ons. Het enige wat je kunt doen is ons team te bellen en ze zijn er binnen een uur of hooguit twee met hun specialistische uitrusting, inclusief bestrijdingsmiddelen indien nodig. De kans dat dit weer gebeurt is klein, maar 100% gegarandeerd.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de motmuggen bestrijden?

Het kan voorkomen dat de motmuggen al voor schade hebben gezorgd in je huis of bedrijf. Wellicht zal de verzekering dat niet vergoeden. Mocht het gebeuren dat de motmuggen bestrijding van ons zal leiden tot schade, dan zullen wij dit aangeven. Eventuele schade die door ons is veroorzaakt vergoeden we wel in de meeste gevallen. Het komt vrijwel nooit voor dat wij per abuis schade veroorzaken bij het motmuggen bestrijden en daarom hoef je dus geen zorgen te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het motmuggen probleem op te lossen?

Wij zijn zeer geïnteresseerd in je feedback over onze diensten op het gebied van motmuggen bestrijden. We zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk van het ongedierte af te komen, en we houden je op de hoogte tijdens dit proces.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button