Mollen bestrijden

Bij Ongediertebestrijding Den Haag helpen we je graag mollen bestrijden op een effectieve en snelle wijze.

 • Snel bestrijden van mollen!
 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Mollenbestrijding in je tuin

Voor veel mensen is een omgeploegde tuin of gazon een teken van mollen activiteit. Mollen maken ondergrondse tunnels, en hun uitgravingen kunnen de grond doen afschilferen en instorten. Als je op een van die spaanders stapt, kun je je verwonden of je tuin beschadigen. Bovendien kunnen mollen plantenwortels verstoren, waardoor het voor planten moeilijk wordt om aan te slaan.

Als je mollen in je tuin hebt, zijn er een paar dingen die je kunt doen om van ze af te komen. Vallen zijn vaak effectief, maar het vereist geduld en regelmatig onderhoud. Je kunt ook proberen afweermiddelen of vergif te gebruiken, maar let op dat je de aanwijzingen zorgvuldig opvolgt om te voorkomen dat je andere dieren of jezelf schaadt. Welke methode je ook kiest, van mollen afkomen kan een tijdrovend en duur proces zijn.

 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Mollen kunnen veel schade aan je tuin aanrichten, en van ze afkomen kan een hele uitdaging zijn. Er zijn een paar methoden die je kunt proberen, maar de meest effectieve manier om van mollen af te komen is contact opnemen met een gespecialiseerde mollenverdelger. Mollenklemmen en carbid kunnen mollen doden, maar er is geen garantie dat ze wegblijven.

Een professionele mollenverdelger zal verschillende methoden gebruiken om van mollen af te komen en te voorkomen dat ze terugkomen. Ze zullen ook in staat zijn de tekenen van een mollenplaag op te sporen en maatregelen te nemen om te voorkomen dat het in de eerste plaats gebeurt. Als je een mollenprobleem hebt, neem dan vandaag nog contact op met een vakman.

Mollen-bestrijden
mollen

Verjagen van Mollen

Mollen verjagen kan een moeilijke opgave zijn, want niet elke situatie is hetzelfde. Er zijn veel manieren om ze te verjagen en ze hebben uitstekende zintuigen, wat het vangen of achtervolgen ook voor jou erg moeilijk maakt. Maar er is één ding dat altijd werkt: hun reukzin, dus gebruik geur bij het uitproberen van verschillende tactieken om dicht genoeg te komen zonder opgemerkt te worden.

 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

De beste manier om van mollen af te komen is door planten met een sterke geur te gebruiken, zoals de Keizerskroon. Dit moet ze weghouden uit je tuin en elders laten graven.

Zit er een mol in mijn tuin?

Mollen zijn een veelvoorkomend ongedierte in de tuin dat ernstige schade kan toebrengen aan gewassen en planten. Door hun graafwerk kunnen ze planten ontwortelen, wortels en ondergrondse schimmeldraden beschadigen, en zandhopen creëren die er niet uitzien. Hoewel mollen moeilijk te bestrijden zijn, zijn er verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen die kunnen worden gebruikt om ze uit de tuin te verjagen. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de meeste online winkels en tuinmarkten, en kunnen langdurige bescherming bieden tegen dit destructieve ongedierte.

Mollenverjagers gebruiken!

Een van de meest effectieve manieren om mollen af te schrikken is het gebruik van een mollenverjager. Deze apparaten zenden een hoog geluid uit dat zeer irritant is voor mollen, met als gevolg dat ze het gebied snel zullen verlaten. Mollenverjagers op zonne-energie zijn een milieuvriendelijke optie, omdat ze op zonne-energie werken. Een ander voordeel van het gebruik van een mollenverjager is dat ze veilig zijn om te gebruiken rond kinderen en huisdieren. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om van mollen af te komen, dan is een mollenverjager zeker het overwegen waard.

Mollen bestrijden met geur?

De beste manier om mollen ervan te weerhouden je tuin te verpesten is met een sterke geur. Je kunt korrels, zand of planten gebruiken die geparfumeerd zijn, zodat ze lekker genoeg ruiken voor mensen maar vervelende beestjes zoals mollen zullen er niet bij kunnen komen. Er zijn tegenwoordig heel wat middelen in Den Haag verkrijgbaar; de meeste zijn uitgerust met zowel milieuvriendelijke ingrediënten als diervriendelijkheid, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over eventuele schade, mocht er eentje in de natuur belanden nadat de tijd verstreken is sinds het aanbrengen.

Professionele mollenbestrijding

Als je een mollenprobleem hebt, kunnen onze experts je helpen. Wij hebben een team van gekwalificeerde professionals die ervaren zijn in mollenbestrijding. Zij hebben de middelen en kennis om effectief van mollen af te komen en te voorkomen dat ze terugkomen. Dus als je niet zeker weet wat je moet doen of hoe je van mollen af moet komen, bel ons dan even. Wij geven je graag deskundig advies en een oplossing die past binnen jouw budget.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het mollen bestrijden?

Wij zijn de nooddienst voor al jou mollenbestrijding behoeften. Onze teams zullen snel en vakkundig arriveren om elke situatie aan te pakken.

Wat zijn de kosten van mollen bestrijden?

Als algemene regel geldt dat als we de situatie ter plaatse niet hebben gezien, het moeilijk is om te weten wat er gedaan moet worden. Dat gezegd hebbende, onze mollenbestrijders zullen je altijd een prijsopgave geven voordat ze aan de slag gaan.

Hoe weet ik wat voor mollen in huis of tuin zijn?

Wij zijn getraind in het identificeren en lokaliseren van de meeste mollen soort, maar als je niet zeker weet naar welke soorten je moet zoeken of een deskundige mening wilt over je mollen foto, stuur die naar ons. Onze specialisten zullen je met een gerust hart vertellen welke mollenplaag zich aandienen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij mollenbestrijding?

Wij hebben de expertise in huis om elk type mollenprobleem dat je ondervindt aan te pakken, hoe ingewikkeld of eenvoudig je situatie ook lijkt. Ons team zal alle nodige stappen ondernemen om de mollen veilig te verwijderen, terwijl we ook toekomstige pogingen tot mollenplaag voorkomen door de gebieden waar ze actief zijn op te volgen totdat we bevestigd hebben dat er geen mollen meer over zijn.

Geven jullie ook garantie voor mollenbestrijding?

Wij hanteren altijd een precieze aanpak bij de bestrijding van mollen. De kans dat mollen terugkomen is klein, maar niemand kan garanderen dat het niet zal gebeuren bij toekomstige inspecties, dus we raden periodieke controles aan voor je gemoedsrust.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de mollenbestrijding?

Mollen kunnen enorme schade aanrichten aan je woning, ook aan de fundering van gebouwen. Echter, kun je mogelijk schadeloos gesteld worden als onze mollenverdelger schade veroorzaakt tijdens zijn werk. Vraag het ons gewoon op voorhand zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om de mollen te bestrijden?

Ons inhuren voor mollenbestrijding? Wij zullen je zo snel mogelijk van de vervelende beestjes verlossen. Onze medewerkers geven in eerste instantie altijd een indicatie van hoe lang zo’n klus duurt en wat je in die periode kunt verwachten.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (57 stemmen)
Call Now Button