Mieren bestrijden

Last van mieren? Mieren bestrijden is een van onze specialiteiten!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Bestrijdt mieren snel en effectief

Heb je een mierenplaag thuis of in jouw bedrijf? Het is van groot belang dat je zo snel mogelijk begint met het bestrijden van de mieren. Omdat mieren zich meestal in een kolonie ophouden, is de kans groot dat ze snel groeien. Wanneer mieren buiten op zoek gaan naar voedsel, kunnen ze schade aanrichten aan zowel de vegetatie als binnenstructuren.

 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Heb je een mierenprobleem? Je bent niet alleen. We weten dat het bestrijden van ongewenste gasten zoals mieren moeilijk kan zijn. Maar maak je geen zorgen, onze snelle aanpak maakt voor eens en voor altijd komaf met die vervelende beestjes zodat je huis weer veilig is. Onze 24/7 service betekent dat er altijd iemand paraat staat om je te helpen als je vragen hebt over het bestrijden van dit ongedierte – bel ons vandaag nog.

mieren bestrijden
mieren

Mierenplagen herkennen

Mieren leven in kolonies en kunnen zich dus snel vermenigvuldigen, en daarom spreekt het vanzelf dat dit ongedierte hinderlijk kan zijn. Een mierennest zal buiten hun holen vaak zandhoopjes hebben waar ze zich voeden, deze zijn gemakkelijk genoeg te herkennen voor huiseigenaren of ondernemers die met een uitbraak op hun handen (en tenen) zitten.

 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Houtmieren zijn een mierensoort die kolonies vormt in hout. Als je bijvoorbeeld houten vloeren hebt, is de kans groot dat mieren deze beschadigen; hierdoor kan het nodig zijn om de hele vloer te vervangen. Over het algemeen raden wij aan om een deskundige mierenverdelger te raadplegen en informatie in te winnen over hoe je een mierenplaag kunt bestrijden of voorkomen wanneer je een mierenkolonie in jouw huis of bedrijf ontdekt!

Voorkomen van een mierenplaag

Mieren zijn vervelende kleine beestjes, en als je ze rond je huis opmerkt is er kans dat ze een plaag met zich meebrengen. Voorkomen kan beter zijn dan genezen. Om dit te voorkomen: leg koperen centen op planten zodat mieren vermijden er in de buurt te komen. Zorg ervoor dat alle voedsel goed afgesloten zijn.

Mieren in huis

De beste manier om van mieren af te komen is door deze eenvoudige stappen te volgen. Gebruik eerst je stofzuiger en verwijder al het vuil rond de plaatsen waar ze veel voorkomen of nestelen. Maak vervolgens grondig schoon met afwasmiddel nadat je alles wat verdacht is (mierenheuvels) verwijderd hebt, want zo was je weg wat achterblijft. namelijk hormonen die als navigatie aanwijzingen dienen waardoor diegenen die vertrouwd zijn met voedselbronnen precies weten hoe dichtbij een plek kan zijn zonder er al geweest te zijn.

Professionele bestrijding van mieren

Mieren kunnen een vervelend probleem zijn, maar maak je geen zorgen. Onze specialisten zullen niet gemakkelijk verkrijgbare pesticiden gebruiken om de mieren volledig te verdelgen en ervoor te zorgen dat je huis nooit meer een plaag heeft. Het is heel effectief als het correct gebruikt wordt door deskundigen die weten wat ze doen met al hun kennis over deze kleine insecten (mieren). We geven ook meer deskundig advies over hoe je kunt voorkomen dat je in de toekomst met soortgelijke problemen te maken krijgt, zodat er zo mogelijk in eerste instantie nooit een behandeling of oplossing nodig is.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Wij staan altijd klaar voor een noodgeval. Wij hebben een team dat snel ter plaatse kan zijn en je de nodige hulp kan bieden.

Wat zijn de kosten voor mieren bestrijden?

We kunnen geen kostenraming geven zonder de situatie te zien. Onze mierenverdelger moet eerst ter plaatse komen om eventuele problemen aan te pakken, dus we laten ze gewoon hun werk doen.

Hoe weet ik wat voor mieren ik in huis heb?

Als je problemen hebt met het identificeren van het type mier in je kamer, neem dan contact met ons op. Wij zullen je helpen er voorgoed vanaf te komen met onze deskundige medewerkers en speciale behandelingen.

Geven jullie ook garantie?

Dankzij onze mierenbestrijding dienst kun je jarenlang genieten van een schoon en ongediertevrij huis of bedrijf. Ons garantiebeleid zorgt ervoor dat je probleem zich in de nabije toekomst niet meer zal voordoen.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

De mieren in je huis hebben misschien al enige schade aangericht, maar maakt je geen zorgen. We laten het je zeker weten als we meer schade veroorzaken. En aangezien het zeldzaam is voor ons dat per ongeluk ongewenste problemen veroorzaakt tijdens de behandeling. kun je er zeker van zijn dat wat er ook gebeurt, wij zullen er van begin tot eind voor zorgen met onze garantie.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het mierenprobleem op te lossen?

De mieren in je huis hebben misschien al enige schade aangebracht, maar maakt je geen zorgen. We laten het je zeker weten als we meer schade veroorzaken. En aangezien het zeldzaam is voor ons dat per ongeluk ongewenste problemen veroorzaakt tijdens de behandeling. kun je er zeker van zijn dat wat er ook gebeurt, wij zullen er van begin tot eind voor zorgen met onze garantie.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (66 stemmen)
Call Now Button