Kevers bestrijden

Heb je te kampen met een plaag van kevers? We zijn experts in kevers bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kevers in huis bestrijden

Het is belangrijk om de soort kever in je huis te identificeren. Dan zijn het meestal hun larven die plagen veroorzaken, want ze eten sneller dan de volwassenen en planten zich ook vaker voort. Om van ze af te komen heb je wat hulp van ons nodig.

 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

We raden aan kleren te wassen bij minstens 50 graden voor ze buiten aan de lijn te hangen waar de hele dag door directe bronnen van zonlicht voorhanden zijn. Dit zal alle ongewenste kevers of andere ongedierte die zich in stofvezels verstoppen doden.

kevers bestrijden
kevers

Kevers die hout aantasten

De inbreng vertelt over hoe je hout aantastende kevers kunt voorkomen en bestrijden. Ze vermelden dat één manier is door ze uit te roken, maar dat is riskant want er kan brand ontstaan. We raden aan een expert te raadplegen als je larven of volwassen insecten in je huis vindt, die zal snel van die vervelende beestjes afkomen zonder enig risico.

 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Hulp nodig met keverbestrijding?

Als je momenteel te maken hebt met een plaag van kevers in je huis, tuin of bedrijf, dan is het waarschijnlijk dat één gevlekte plaag regelmatig betekent dat er meer is dan alleen de enkele kever. De larven groeien snel en kunnen al gauw uitgroeien tot een heel bevolkingsprobleem waarvoor vanwege hun hardnekkige aard professionele hulp nodig kan zijn. We raden je aan contact op te nemen met een expert die vakkundig pesticiden zal toepassen om voor eens en voor altijd van deze vervelende insecten af te komen.

Herkennen van kevers

Bruinachtige bieten zijn kenmprofessioneel voor kevers. Ze hebben zes poten en zijn gemiddeld 3 millimeter lang. Ze kunnen niet vliegen en eten plantaardig of dierlijk voedsel. Als je dus een schaal met fruit op tafel laat staan, is dat een ideale plek voor een kever om langs te komen. Omdat de larven zich daar kunnen verpoppen, leggen ze hun eitjes het liefst in de buurt van een hard oppervlak.

Keverplaag herkennen in huis

Het is moeilijk te zien waar de eitjes en larven van een keverplaag zich bevinden. Je kunt gaatjes opmerken in dingen als voedsel, verpakkingen, maar het kan ook overal zijn waar donkere spleten voor ze zijn. Als je vermoedt dat je huis dit vervelende ongedierte heeft bel dan een expert, want ze gaan niet zo gauw vanzelf weg. We raden altijd aan eerst professionele hulp in te schakelen.

In de tuin

Kevers zijn kleine insecten die je in de tuin kunt aantreffen. Ze komen meestal je huis binnen via tweedehands goederen of producten die besteld zijn zonder goed geïnspecteerd te zijn, wat leidt tot plagen van dit ongedierte op onze tere planten. Gelukkig voor jou is er echter hulp beschikbaar. Professionele kever verdelgers geven deskundig advies over hoe je een situatie het beste kunt aanpakken als die zich voordoet. Neem contact op als je niet zeker weet welke stappen nu genomen moeten worden.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het kevers bestrijden?

In geval van urgentie met betrekking tot keverbestrijding, kunt je ons op elk moment bellen. Onze nooddienst is 24/7 beschikbaar om je te helpen met al jou vragen of zorgen over kevers.

Wat zijn de kosten voor keverbestrijding?

Als het gaat om het wegwerken van vervelende kevers, weten we dat de eerste stap altijd belangrijk is. Je kunt niet zomaar een offerte uitbrengen zonder je situatie te bekijken en te zien wat voor soort keverplaag je hebt. Daarom komt ons team langs om een nauwkeurige schatting te maken van de kosten van deze service. Er zijn tenslotte veel soorten, elk met zijn eigen unieke behoeften bij het bestrijden van dit ongedierte.

Hoe weet ik wat voor kevers ik in huis heb?

Als je niet zeker weet wat voor soort kevers dit zijn, neem dan een foto en stuur die naar ons op. Wij zullen het type voor je identificeren.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk tijdens de keverbestrijding?

Ons team van ervaren professionals zal zorgvuldig te werk gaan om de bron te vinden en deze te exploiteren. Wij gebruiken speciale apparaten, zodat je zelf geen andere instrumenten of chemicaliën nodig hebt.

Geven jullie ook garantie voor het kevers bestrijden?

Mocht je echter in de toekomst toch weer een plaag aantrekken, dan hoef je geen zorgen te maken, want ons team staat altijd voor je klaar. Wij zijn in staat een nog grondiger behandeling uit te voeren met een minimaal risico. In feite is er minder dan 1% herhalingen geweest toen we voor het eerst begonnen te werken aan dit probleem. Waar het op neerkomt? Je zult nooit meer last hebben van kevers hier in de buurt.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de keverbestrijding?

We weten allemaal hoe belangrijk onze huizen zijn. Het laatste wat je nodig hebt is dat er iets ergs gebeurt door kevers. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit, want keverbestrijding professionals zorgen niet alleen voor je huis, maar ook voor de bewoners ervan, zodat het veilig en gezond blijft tot we later weer naar buiten komen als die vervelende insecten al zijn aangepakt.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het kever probleem op te lossen?

Wij zullen er alles aan doen om je in één keer van de kevers af te helpen. We zullen vooraf informeren welke behandelingsperiode hiervoor nodig is en laten ons er samen voor zorgen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (63 stemmen)
Call Now Button