Kakkerlakken bestrijden

We weten hoe vervelend kakkerlakken kunnen zijn. Daarom zijn we er om je te helpen met het kakkerlakken bestrijden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kakkerlakken snel en effectief bestrijden?

Kakkerlakken kunnen een echte plaag zijn omdat hun aantallen exponentieel lijken te groeien. Als je binnenshuis een onaangename geur opmerkt of dode kakkerlakken vindt, is er waarschijnlijk een soort plaag aan de gang.

Als je kakkerlakken in je huis ziet, kun je het beste snel actie ondernemen voor ze ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Kakkerlakken zijn van nature meestal resistent tegen bestrijdingsmiddelen zoals insecticiden, wat ze moeilijk maakt voor ons mensen, maar maak je geen zorgen want wij hebben precies de juiste oplossingen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Probeer niet zelf van de vervelende kakkerlakken af te komen. We hebben een team dat je snel en effectief van ze af kan helpen.

Kakkerlakken-bestrijden-1
kakkerlakken

Zelf kakkerlakken bestrijden

Hier hebben we enkele tips voor je als je zelf kakkerlakken wilt bestrijden. Het eerste is natuurlijk aan te raden; houd ruimten en kamers vrij van vocht en ook van voedselrestjes, want dat voorkomt het binnendringen of de besmetting door deze vervelende insecten.

In huizen en horecabedrijven kan het moeilijk zijn om van kakkerlakken af te komen. Als je ook na veel verschillende methoden te hebben geprobeerd nog steeds last hebt van deze vervelende beestjes, dan raden we je ten zeerste aan professionele hulp te zoeken, want ze zijn resistent tegen de meeste bestrijdingsmiddelen, wat betekent dat, ook al lijken ze op het eerste gezicht effectief, binnen enkele seconden/minuten al je harde werk door hun immuniteit (voor die middel) in de goot belandt.

 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Bel vandaag nog ons team van deskundige kakkerlakken verdelgers om de mogelijkheden te bespreken.

Kakkerlakken, waar komen ze vandaan?

Nederland is niet de herkomst van kakkerlakken. Ze kunnen echter uit Zuid-Europa of meer tropische landen komen via goederen en zendingen die ook in ons land aankomen, hoewel dit niet hoeft te betekenen dat er meteen volwassen exemplaren verschijnen.

De reden voor de toename van de kakkerlakken populatie is niet duidelijk, maar een mogelijke verklaring is dat kakkerlakken eitjes leggen op of in producten die dan verscheept worden. Een andere mogelijkheid is dat iemand op vakantie is gegaan naar een tropisch oord waar hij bij thuiskomst zijn nieuwe lievelingsvrienden meebracht; de kakkerlakken.

Herkennen van kakkerlakken

De kakkerlak is een van de meest voorkomende huishoudelijke insecten. Hij kan bruin zijn, met twee donkergrijze strepen op zijn rug, of schildachtige omhulsels die de meeste, zo niet alle zes poten bedekken (hoewel elke poot kleinere voelsprieten heeft). Deze enge beestjes zijn meestal ongeveer 3 cm lang van kop tot voet, maar die vervelende voelsprieten kunnen ze veel groter doen lijken.

Als je een toenemend aantal kakkerlakken in je huis opmerkt, is het misschien tijd om een vakman te bellen. Het ongedierte verstopt zich in de buurt van donkere plaatsen die warm zijn en geeft de voorkeur aan voedsel met meer zoetigheid dan iets anders, dus probeer ze te vinden rond het vuilnis of de vuilcontainers. Je kunt deze beestjes herkennen aan hun eitjes, die uitgekomen zijn tot larven, voordat ze weer volwassen worden als ze klaar zijn om zich voort te planten (je weet dan of er baby kakkerlak activiteit plaatsvindt).

Kakkerlakken voorkomen

Kakkerlakken houden van vochtige en warme plaatsen. Daarom is het zo belangrijk je huis schoon te houden, zonder kieren in de deuropeningen of ramen waar dit ongedierte doorheen kan kruipen. Je moet er ook voor zorgen dat je geen etensresten buiten laat liggen. Als er vragen zijn over of een plek behandeld is, bel ons dan op.

De beste manier om te voorkomen dat ongedierte in je huis komt is door pro-actief te zijn. Als je tekenen van een plaag opmerkt, aarzel dan niet; bel meteen professionals zodat we deze kunnen bestrijden.

Wanneer een huis door kakkerlakken wordt geteisterd, kan dat voor huiseigenaren een al te moeilijke taak zijn om op zich te nemen. Ze hebben bestrijdingsmiddelen nodig die niet goedkoop of in voldoende hoeveelheden verkrijgbaar zijn en dat maakt ze kwetsbaar tijdens hun pogingen om je huis van deze vervelende insecten te zuiveren. Maar met professionele ongediertebestrijders zoals wij aanwezig, hoef je je geen zorgen meer te maken om weer van die ongewenste bezoekers af te komen, want wij garanderen een effectieve behandeling die ook voor preventie zorgt.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het kakkerlakken bestrijden?

Bestrijd kakkerlakken met onze snelle en betrouwbare noodservice. Ons team is 24/7 beschikbaar om elk probleem op te lossen, hoe groot of klein het ook mag lijken.

Wat zijn de kosten van kakkerlakken bestrijden?

We weten dat voor sommige mensen het idee om een ongediertebestrijder te laten komen afschrikwekkend is. Daarom biedt ons team snelle en betrouwbare kakkerlakken verwijdering diensten tegen een betaalbare prijs. Wij komen meteen om jou probleem op te lossen zodat je vandaag weer aan de slag kunt.

Hoe weet ik wat voor kakkerlakken ik in huis heb?

We zijn er om je te helpen. Als je denkt dat er kakkerlakken in je huis of bedrijf zitten, stuur ons dan een foto van het ongedierte en ons team zal bepalen wat voor soort het zou kunnen zijn. We brengen geen kosten in rekening, tenzij het om iets ernstigs gaat zoals behandelingsopties. Geef ons gewoon een seintje, zodat we meteen aan de slag kunnen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk tijdens de kakkerlakkenbestrijding?

Je kunt ontspannen, want ons team van professionals is op de zaak! We gaan eerst na met wat voor soort kakkerlakken je te maken hebt en waar ze zich kunnen verstoppen. Daarna gebruiken we specialistische apparatuur om ze te identificeren, zodat de meest geschikte oplossing – chemische behandeling of insectenverwijdering je voorgoed van die vervelende beestjes afhelpt.

Geven jullie ook garantie voor kakkerlakkenbestrijding?

Wij gaan altijd deskundig te werk en pakken het kakkerlakken probleem op een specialistische manier aan. De kans op wederkerigheid vanuit jouw woning of bedrijf is minimaal, want wij garanderen dat dit ongedierte niet meer terugkomt, zodra ze ons pand hebben verlaten.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de kakkerlakkenbestrijding?

Je hebt misschien gehoord dat we op alles voorbereid zijn. Welnu, de kans dat jouw huis wordt geteisterd door kakkerlakken is klein. Maar als het toch gebeurt? Dan laten we je dat van tevoren weten zodat je niet voor verrassingen komt te staan als ze arriveren.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het kakkerlakken probleem op te lossen?

Wij komen bij jouw thuis voor een consult en een schatting over hoe wij je van de kakkerlakken kunnen verlossen. Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten tevreden zijn met de service, dus als het niet te veel moeite is, bel ons dan gewoon even.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (52 stemmen)
Call Now Button