Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden? Onze houtwormbestrijders staan klaar om te helpen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied houtworm bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele houtwormbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Houtworm bestrijden; snel en effectief!

Boktorren en houtwormen zijn twee van de meest destructieve plagen die je huis kunnen aantasten. Als je merkt dat je houten vloeren, meubels of daken beschadigd worden, is het waarschijnlijk dat je een plaag van deze insecten hebt. Zowel boktorren als houtwormen zijn in staat zich een weg te eten door meters hout, en zo uitgebreide schade aan je eigendom te veroorzaken.

Ongecontroleerd gelaten, kunnen deze plagen je huis snel verwoesten. Als je vermoedt dat je een plaag van boktorren of houtwormen hebt, is het belangrijk dat je onmiddellijk actie onderneemt. Bel een ongediertebestrijdingsbedrijf om van het probleem af te komen voordat het nog meer schade aanricht.

 • Expert op het gebied houtworm bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Houtworm en boktorren zijn twee van de meest voorkomende plagen die hout aantasten. Beide insecten graven zich in het hout in en veroorzaken er grote schade. Houtworm tast meestal zachthout aan, terwijl boktorren de voorkeur geven aan hardhout. Terwijl de insecten zich ingraven, maken ze tunnels die het hout verzwakken en het vatbaarder maken voor breuk. Daardoor kan de draagkracht van het hout in het gedrang komen, wat weer tot andere onaangename situaties kan leiden.

We kunnen je nu al vertellen dat bestrijdingsmethoden voor individuen niet altijd effectief zijn. Daarom kun je de bestrijding van houtworm of boktor het beste aan ons gespecialiseerde personeel overlaten. Ons team heeft jarenlange ervaring in het omgaan met deze plagen, en we werken snel en efficiënt om er vanaf te komen.

Onze ervaren ongediertebestrijders hebben alle kennis en expertise in huis om het probleem effectief bij de wortel aan te pakken. We gebruiken de nieuwste technieken en producten om veilig en efficiënt van ongedierte af te komen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je huis of bedrijf beschermd is.

houtworm bestrijden
houtworm

Veel voorkomende plaatsen voor houtwormen

Houtwormen zijn de larven van houtborende kevers, en ze kunnen grote schade aanrichten aan houten constructies. Zoals hun naam al doet vermoeden zijn ze dol op hout, en ze doen zich graag tegoed aan sparren, dennen, of eiken. De boktor is bijzonder destructief, want hij kan zowel kernhout als spinthout aantasten.

Bij ernstige aantastingen kunnen de insecten zich zo uitgebreid ingraven dat het hout structureel ondeugdelijk wordt. Daarom is het belangrijk om houten gebouwen regelmatig te inspecteren op tekenen van houtworm activiteit. Als ze onbehandeld blijven, kunnen houtworm plagen onherstelbare schade aanrichten.

 • Professionele houtwormbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Houtwormen en boktorren kunnen uitgebreide schade aan hout aanrichten, dus het is belangrijk dat je op de hoogte bent van waar ze in huis kunnen voorkomen. Meubels zijn vaak gedeeltelijk van hout gemaakt, dus is het niet verwonderlijk dat er vaak houtwormen in aangetroffen worden. Hiertoe behoren stoelen, krukjes, en banken. Bij de behandeling tegen houtwormen is het vaak nodig het hele meubelstuk te behandelen.

Ook kasten zijn kwetsbaar voor aanvallen door dit ongedierte. Dit geldt vooral voor kasten die lange tijd op een droge plaats opgeslagen zijn geweest, zoals in een schuur of op zolder. Door zich bewust te zijn van het mogelijke risico op aantasting kunnen huiseigenaren maatregelen nemen om hun bezittingen tegen dit destructieve ongedierte te beschermen.

Hulp nodig bij houtworm?

Houtwormen zijn kleine maar destructieve beestjes die veel schade aan hout kunnen aanrichten. Als ze niet bestreden worden, kunnen ze zich snel verspreiden en meubels, vloeren en zelfs gebouwen vernielen. Hoewel het mogelijk is houtworm zelf te bestrijden, is het belangrijk dat je dat veilig en verantwoord doet, want bestrijdingsmiddelen kunnen schadelijk zijn voor mens en milieu. Volg bij het gebruik van pesticiden altijd nauwkeurig de gebruiksaanwijzing, en let erop dat je producten koopt die speciaal bedoeld zijn om houtworm te bestrijden. Met een beetje moeite kun je je huis voorgoed van dit ongedierte bevrijden.

Houtworm met vergif bestrijden

Houtworm kan een ernstig probleem zijn in elk huis, en grote schade aan houtwerk en meubels veroorzaken. Hoewel het mogelijk is houtworm zelf te bestrijden, met producten als houtworm vergif, kan dit riskant en gevaarlijk zijn. Het is altijd het beste een deskundige houtwormverdelger in te schakelen, die het probleem veilig en effectief kan verhelpen. Houtworm verdelgen is geen doe-het-zelf klusje, dus neem geen risico’s. Schakel de professionals in.

Houtworm bestrijden met petroleum?

Houtworm kan een ernstig probleem zijn in elk huis, en grote schade aan houtwerk en meubels veroorzaken. Hoewel het mogelijk is houtworm zelf te bestrijden, met producten als houtworm vergif, kan dit riskant en gevaarlijk zijn. Het is altijd het beste een deskundige houtwormverdelger in te schakelen, die het probleem veilig en effectief kan verhelpen. Houtworm verdelgen is geen doe-het-zelf klusje, dus neem geen risico’s. Schakel de professionals in.

Houtworm bestrijden met petroleum

Hoewel het zelf bestrijden van houtworm met petroleum als een optie kan worden gezien, is het niet altijd helemaal effectief. Het voordeel van petroleum gebruiken is dat de houtwormen zullen sterven. Maar alleen de houtwormen die met het laagje petroleum in aanraking komen, gaan dood. De eitjes, larven en andere volwassen houtwormen die op andere lagen in het hout zitten zullen nog steeds blijven bestaan en zich vermenigvuldigen. Het nadeel van petroleum gebruiken om houtworm te bestrijden is dus dat het niet altijd helemaal effectief is.

Houtwormbestrijding met temperatuur

Houtwormen worden vaak als een plaag gezien, omdat ze uitgebreide schade aan hout kunnen veroorzaken. Er zijn echter manieren om van ze af te komen. Een mogelijkheid is het hout te verhitten tot een temperatuur van 60 graden Celsius gedurende 15 minuten tot een half uur. Dit zal de eitjes en larven doden. De volwassen dieren natuurlijk ook.

Een andere mogelijkheid is het hout in een diepvries of diepvrieskast te leggen. Ook dit zal de houtwormen doden. Als je houtwormen in je meubels of vloer hebt, kun je er zelf vanaf komen met een paar eenvoudige methoden. Eén manier is om het aangetaste hout minstens een week in de vriezer te leggen. De koude temperatuur zal de houtwormen doden. Een andere manier is om het hout een paar minuten in de magnetron te leggen. Ook dit doodt de houtwormen.

Het nadeel van deze methoden is dat ze alleen werken op kleine stukken hout. Als je grotere stukken hout hebt die door houtwormen aangetast zijn, zul je een vakman moeten inschakelen. Professionals zullen in staat zijn je helemaal van de houtwormen af te helpen zonder je meubels of vloeren te beschadigen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het houtworm bestrijden?

Met een snelle reactietijd is ons team 24 uur per dag beschikbaar voor elke noodsituatie die zich kan voordoen.

Wat zijn de kosten voor houtworm bestrijden?

Het is moeilijk een prijs te bepalen zonder het houtworm probleem te zien. De prijs wordt pas gegeven na een nauwkeurige beoordeling van wat er nodig is om huis van top tot teen te herstellen.

Hoe weet ik wat voor houtwormen ik in huis heb?

Houtwormen zijn vervelende kleine dinge. Wij hebben experts in dienst die aan de hand van hun unieke uiterlijk kunnen vaststellen met wat voor soort houtworm je te maken heeft. Maak een foto en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Wij hanteren een professionele aanpak voor de behandeling van houtwormen. Eerst bepalen we om wat voor soort wormen het gaat en waar ze zich in de constructie bevinden; dan gebruiken we de juiste technische middelen om de wormen te bestrijden.

Geven jullie ook garantie voor houtworm bestrijden?

Het houtworm probleem is meestal gemakkelijk af te wimpelen, maar helaas kan het nooit 100% gegarandeerd worden. Wij adviseren je om na de behandeling een preventie-inspectie uit te laten voeren, zodat de kans op herhaling in jou woning tot een minimum is beperkt.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de houtwormbestrijding?

Houtwormen kunnen veel schade aanrichten in je huis voordat je er erg in heeft. Als blijkt dat onze behandeling schade heeft veroorzaakt, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen en deze zoveel mogelijk vergoeden. Wij weten hoe belangrijk dit werk is, dus maakt je geen zorgen.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor de houtwormbestrijding?

Wij zijn er om je te helpen om van die vervelende houtwormen af te komen en wij zullen alles doen wat in ons vermogen ligt. Onze behandelingstijd zal afhangen van het type hout worm, wij stellen je zeker op de hoogte hoe lang het zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (49 stemmen)
Call Now Button