Duiven bestrijden

Wil je van die vervelende duiven af? Bel ons! We zorgen voor alles wat je nodig hebt, en onze tarieven zullen je bankrekening ook niet breken.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Duivenoverlast

Duiven zijn een veel voorkomend verschijnsel in veel steden, en ze nemen vaak hun intrek in gebieden waar mensen wonen. Hoewel duiven fascinerende wezens kunnen zijn, kunnen ze ook overlast veroorzaken als ze zich in of rond je huis begeven.

 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Duiven kunnen nestelen in je tuin, bij de bomen, of op je dak, en dit kan leiden tot geluidshinder en vogelpoep overal op de plaats. Als je duivenoverlast hebt of denkt te krijgen, raden we je aan contact op te nemen met een van onze ervaren duiven verdelgers.

duiven bestrijden
duiven

Duiven zelf bestrijden?

Duiven kunnen een probleem zijn als je ze niet onder controle houdt. Er zijn echter ook veel wetten en voorschriften die op duiven van toepassing zijn zo is het in de meeste gevallen illegaal om de vogel te doden, terwijl andere plaagdieren die bescherming niet bij hun soort dragen.

 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Alle soorten gevlogen vogels, waaronder duiven enz., maar stadsroofdieren zoals kraaien of raven blijven altijd door de wet beschermd, ook al worden ze vaak als “overlast” beschouwd.

Duivenoverlast

Om overlast van duiven te voorkomen, is het belangrijk dat je voor hun voedsel- en waterbronnen zorgt. Komen ze bijvoorbeeld meer dan gewoonlijk naar je balkon of tuin, zorg dan dat er geen broodkruimels op de grond liggen om ze niet in grote groepen aan te trekken, wat ook voor mensen heel wat problemen kan veroorzaken. Lukt dit niet probeer dan afschrikmiddelen zoals Kraaipoppen te gebruiken door eerst deze poppen te kopen omdat kraaien er op lijken maar met open vleugels komen die plastic veren tonen die speciaal gemaakt zijn om vogels af te schrikken om onuitgenodigd huizen binnen te komen.

Duiven afschrikmiddelen

Je kunt duiven afschrikken door allerlei verschillende afschrikmiddelen te gebruiken, zoals spikes of het blokkeren van hun landingsplaats. Duivenplassen is een effectieve methode gebleken om de waarde van je eigendom te behouden en de mogelijke gezondheidsrisico’s van vogelpoep op de buitenoppervlakken van je huis te vermijden; het is echter belangrijk niet slechts één vorm tegelijk te gebruiken, want dat kan ze genoeg ongemak bezorgen dat ze helemaal niet meer langskomen.

Duivenbestrijding?

Duiven zijn vervelende vogels, en ze kunnen een echte lastpost zijn als je ze niet in de buurt wilt hebben. Gelukkig is er iets dat geweldig werkt om dit ongedierte af te schrikken, sterk ruikende specerijen of kruiden door je tuingrond gemengd maken het de volgende zwerm vrijbuiters zeker moeilijk.

Duivenbestrijders

Je denkt misschien dat je alles al geprobeerd hebt, maar als het probleem blijft aanhouden dan is het tijd voor professionele hulp. Je hoeft je geen zorgen te maken, want ons team van deskundigen staat klaar met ervaring in het oplossen van allerlei problemen die met dit soort of ongediertebestrijding te maken hebben. Bel ons vrijblijvend zodat we kunnen bespreken welke opties er nog zijn voor we meteen iemand laten komen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Om een snelle reactietijd te garanderen, hebben wij een nooddienst die altijd klaar staat om te helpen.

Wat zijn de kosten om duiven te bestrijden?

Helaas is het onmogelijk om je een offerte te geven zonder eerst de situatie te zien. De duiven verdelger moet ter plaatse komen om te beoordelen met wat voor soort probleem we te maken hebben, zodat hij of zij een nauwkeurige schatting kan geven voor het oplossen van dit probleem.

Hoe weet ik wat voor duiven ik in huis heb?

Weet je echter niet zeker wat voor soort duiven er bij je in de buurt leven en wil je wat hulp bij het identificeren van de duiven zonder dat je een individuele vogel op video hoeft vast te leggen of foto’s voor ons hoeft te maken, laat het me dan even weten. Misschien kan ik een duidelijker beeld krijgen van mijn expert.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk?

Wij kijken om wat voor soort duiven het gaat, waar ze zich bevinden en hoe lang dit gevederde ongedierte je al last bezorgt. We maken gebruik van speciale materialen die ons kunnen helpen bij het terugvinden van de verdwaalde troep.

Geven jullie ook garantie?

Wij gaan altijd professioneel te werk en zullen het duivenprobleem doelgericht aanpakken. De kans op een volgend incident is minimaal, maar helaas kan nooit gegarandeerd worden dat het niet meer zal gebeuren, daarom raden wij aan om na de bestrijding periodiek een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat je er helemaal vanaf bent.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het kan zijn dat je huisdieren in huis de schade heeft veroorzaakt. De verzekering zal dit niet vergoeden dus je kunt overwegen om een ander ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen of het heft in eigen hand te nemen. Meestal zijn we in staat om problemen te voorkomen maak je geen zorgen dat we per ongeluk schade veroorzaken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Wij worden vaak gecontacteerd om de duiven te controleren. Wij zullen ons uiterste best doen en je van tevoren waarschuwen voordat wij aan je huis beginnen, zodat er in deze periode geen extra stress of in ieder geval zoveel mogelijk gemoedsrust mogelijk is.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button