Boktor bestrijden

Heb je te maken met een plaag van boktorren, dan hebben we precies de oplossing voor je probleem. Boktor bestrijden door echte specialisten!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Boktor bestrijden

Boktorren zijn insecten die dol zijn op hout. De larven van de boktor kun je ook in je huis aantreffen, soms knagend of zaagsel makend waar ze ook gaan! Als je denkt dat dit van toepassing kan zijn op een of andere plaag ter plaatse, neem dan onmiddellijk contact met ons op voor hulp bij het bestrijden ervan voor het erger wordt.

 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betale

Wanneer je boktorren in je huis opmerkt of vermoedt, raden we je aan een professionele ongediertebestrijder te bellen voor een nauwkeurige behandeling. De ernst van de plaag zal bepalen welke aanpak moet plaatsvinden en met welke materialen.

boktor-bestrijden
boktor

Voorkomen van boktorren

Helaas is het uitroeien van boktorren niet eenvoudig. Maar je kunt bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen om boktor te vermijden. Wanneer je bijvoorbeeld hout koopt voor een barbecue, open haard of buitenhaard, is het belangrijk om het eerst te inspecteren. Als je geen boktor of andere insecten aantreft, kun je erop vertrouwen dat je hout in ieder geval wat ongedierte uit je huis heeft gehouden.

 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Het is een goed idee om de houtproducten die je koopt te controleren op boktorren. Als ze tweedehands zijn, vooral die welke in de bouw of voor meubels gebruikt zijn en met vernis bedekt zijn, dan is er hoogstwaarschijnlijk geen gevaar meer voor besmetting, omdat deze soorten na verloop van tijd afbreken waardoor andere insecten toegang krijgen tot hun binnenste kern waar het veel gemakkelijker (en sneller) wordt om zich te gaan voortplanten. Vraag het maar aan een van onze ervaren verdelgers zonder verplichting.

Zelf boktor bestrijden

Boktorren zijn taaie plagen die vaak op moeilijk bereikbare plaatsen leven. Als je voorgoed van ze af wilt, neem dan contact op met je plaatselijke dierenwinkel of zoek online naar de juiste bestrijdingsmiddelen die specifiek voor boktorren zijn.

De boktor is geen intimiderend insect, maar hij kan aanzienlijke schade aanrichten als hij niet bestreden wordt. Deze kevers voeden zich graag met hout en zullen zich snel in je huis voortplanten tot je ze aanpakt. Ze leggen hun eitjes ook binnenin houten oppervlakken, wat betekent dat de plaag misschien nooit ophoudt, tenzij we manieren vinden om alle potentiële broedplaatsen of schuilplaatsen (bedekking) te verwijderen.

Effectieve bestrijdingsmiddelen tegen boktorren

Professionele middelen om boktor te bestrijden zijn te vinden in een dierenwinkel of op online winkels. Heb je echter een plaag van deze kevers, dan is het beter dat professionele ongediertebestrijders giftige bestrijdingsmiddelen gebruiken, want ook de mens en het milieu komen ermee in aanraking, wat ook toekomstige generaties problemen kan bezorgen.  Omdat het gebruik van chemicaliën gevaarlijk kan zijn, is dit een taak voor specialisten. Je zult ongetwijfeld de behandeling moeten herhalen als je boktordodende chemicaliën gebruikt, omdat je niet weet of ze al dan niet gewerkt hebben tot het te laat is.

Boktorbestrijding professioneel aanpakken

Het inhuren van professionele boktor verdelgers is een slimme beslissing, want wij weten hoe we met deze vervelende insecten moeten omgaan. We besparen je tijd, energie en zelfs moeite. Plus het kan gevaarlijk zijn als er al plagen in je huis of dakconstructie aan de gang zijn, waardoor de meeste mensen aan een onmogelijke taak beginnen die hen meer kost dan alleen geld (in termen van pijn).

Het is moeilijk om een boktor plaag te bestrijden zonder de juiste hulpmiddelen. De meeste mensen zullen hun toevlucht nemen tot huismiddeltjes of insecticiden die niet veilig zijn voor mensen, maar ons team van experts kan helpen! Onze 24/7 nooddienst staat klaar met slechts één telefoontje als je nu hulp nodig hebt. We zijn altijd bereikbaar als het erop aankomt.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het boktor bestrijden?

Je kunt er zeker van zijn dat wij altijd beschikbaar zijn om je te helpen bij een noodgeval.

Wat zijn de kosten voor boktor bestrijden?

Wanneer het op boktorbestrijding aankomt, bestaat er niet zoiets als een gemakkelijke overwinning. Daarom kunnen wij je geen duidelijke prijs geven zonder eerst zelf de situatie te zien en enkele tests uit te voeren op jouw eigendom of woning.

Hoe weet ik wat voor boktorren in huis zijn?

Het kan moeilijk zijn om te bepalen welk type boktor jouw huis aantast. Gelukkig hebben we experts in dienst die je kunnen helpen het insect te identificeren en er onmiddellijk voor te zorgen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij boktorren bestrijding?

Het team van boktor verdelgers gaat professioneel te werk bij elke soort of grootte. Eerst kijken ze om welke het gaat en vervolgens naar waar deze insecten zich bevinden en hoe lang al met behulp van gespecialiseerde bestrijdingsmiddelen die totale vernietiging garanderen.

Geven jullie ook garantie bij boktorren bestrijden?

Een van de meest succesvolle manieren om van vervelende boktorren af te blijven is door regelmatige inspecties. Wij gaan altijd effectief en grondig te werk als het op dit ongedierte aankomt, maar er is geen garantie dat ze niet vroeg of laat weer terugkomen, dus laat je huis af en toe inspecteren door een ervaren bestrijder die ervoor kan zorgen dat er voor alles is gezorgd.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het boktor bestrijden?

Als je merkt dat er schade ontstaat tijdens de boktorbestrijding, meld dit dan tijdig zodat wij niet voor onnodige reparaties hoeven te betalen. Gelukkig worden de meeste huiseigenaren achteraf vergoed door onze verzekering dankzij de goede inzet van professionele ongediertebestrijders zoals wij.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om de boktorren te bestrijden?

Als je van de vervelende boktorren af wilt, zullen wij onze klanten altijd laten weten hoe lang het zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (59 stemmen)
Call Now Button