Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden? Bedwantsen zijn een ernstig probleem, en we zijn er om je ervan af te helpen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Je neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Bedwantsen bestrijden in huis

Bedwantsen bestrijden kan voor de meeste mensen een uitdaging zijn. Het probleem is dat ze, ondanks bestrijding of verdelging, steeds terug kunnen komen. Door vakanties of reizen naar het buitenland worden bedwantsen steeds vaker aangetroffen in Nederland en vooral in Den Haag. Als je denkt dat je bedwantsen hebt, is het belangrijk onmiddellijk contact op te nemen met een ongediertebestrijder. Wij zullen het probleem kunnen vaststellen en de beste behandelingskuur bepalen. Met de juiste behandeling kunnen bedwantsen voorgoed uit je huis verdreven worden.

 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Bedwantsen zijn een plaag. Ze kunnen niet alleen aan je kleren en meubels vreten, maar ze kunnen je ook bijten terwijl je slaapt. Als je vermoedt dat je bedwantsen hebt, is het belangrijk een gespecialiseerde verdelger in te schakelen.

Bedwantsen bestrijden
Bedwantsen

Herkennen van bedwantsen

Zoals iedereen die met bedwantsen te maken heeft gehad weet, zijn ze ongelooflijk moeilijk kwijt te raken als ze eenmaal hun intrek in je huis hebben genomen. Voor je ook maar aan bestrijding kunt beginnen denken, moet je ze kunnen opsporen. Helaas zijn bedwantsen vrij klein en blijven ze vaak lange tijd onopgemerkt.

 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Het probleem met bedwantsen is dat ze overdag niet actief zijn omdat ze dan een schuilplaats hebben om zich in te verbergen. Hun naam komt van hun voorliefde om zich ’s nachts te voeden met bloed als mensen slapen, dus voorkom meer besmetting door een ervaren verdelger in te schakelen voor het erger wordt.

Voorkomen van bedwantsen

Bedwantsen zijn hardnekkig ongedierte dat moeilijk kwijt te raken kan zijn. Een manier om ze in je huis te voorkomen zou allereerst zijn om het grondig schoon te maken en vooral rond beddengoed zoals matras, dekbedovertrek of kussens. Je hebt ook hoge temperaturen nodig (boven 50 graden Celsius) bij het wassen van deze soorten stof-lees altijd eerst de wasetiketten, zodat ze niet beschadigd raken tijdens de verwerkingstijd). Afhankelijk van het soort/merk materiaal dat gebruikt wordt: katoen kan tot twee uur nodig hebben, terwijl synthetische stoffen in totaal maar ongeveer een uur nodig hebben.

Wassen garandeert niet dat je helemaal vrij van bedwantsen bent. Eitjes van bedwantsen kunnen net zo goed gelegd zijn in het frame of op andere plaatsen waar ze zich kunnen verbergen, zoals kussenslopen en andere plaatsen waar men zijn linnengoed bewaart als het niet gebruikt wordt ter bescherming ertegen. Je moet je huis ook regelmatig schoonmaken zodat het minder aantrekkelijk wordt. Maar vergeet die kleine spleetjes rond hoofdeinden niet.

Ben je gebeten door een bedwants?

Bedwantsen zijn kleine, parasitaire insecten die zich voeden met het bloed van mensen en dieren. Ze zijn het meest actief ’s nachts, als ze zich ongestoord met hun gastheer kunnen voeden. Als hun gastheer echter voortdurend in beweging is, zullen ze vaker moeten bijten om een volledige maaltijd te krijgen. Bedwantsbeten verschijnen meestal als rode bulten op de huid, maar ze kunnen ook huiduitslag veroorzaken. Als je vermoedt dat je door een bedwants gebeten bent, is het belangrijk medisch advies in te winnen om er zeker van te zijn dat de beten niet geïnfecteerd zijn. Bovendien kunnen bedwantsen moeilijk uit te roeien zijn als ze eenmaal een woning hebben geteisterd, dus is het belangrijk maatregelen te treffen om te voorkomen dat ze in de eerste plaats je woning binnendringen.

Behalve dat ze jeuken en vervelend zijn, kunnen bedwantsbeten ook moeilijk te identificeren zijn. In tegenstelling tot muggenbeten, die de neiging hebben geïsoleerd en relatief klein te zijn, komen bedwantsbeten vaak in clusters voor. Dit komt omdat bedwantsen zich enkele minuten achter elkaar met hun gastheer voeden, terwijl ze zich van de ene plek naar de andere verplaatsen terwijl ze zich tegoed doen. Daardoor verschijnen bedwantsbeten vaak in een lineair patroon, met meerdere beten die dicht bij elkaar voorkomen. Bovendien zijn bedwantsbeten vaak groter dan muggenbeten en hebben ze een meer uitgesproken roodheid en zwelling. Als je vermoedt dat je door een bedwants gebeten bent, is het belangrijk medische hulp in te roepen, zodat je behandeld kunt worden voor eventuele huidirritatie die daaruit voortvloeit.

Professioneel bedwantsen bestrijden

Als je ondanks al je inspanningen nog steeds last hebt van bedwantsen, is het misschien tijd om de professionals in te schakelen. Bedwantsen zijn algemeen bekend als moeilijk om vanaf te komen, en als je niet oppast kunnen ze zich snel door je hele huis verspreiden. Onze ervaren verdelgers zullen ijverig werken om alle sporen van bedwantsen op te sporen en uit te roeien, en we geven je advies over hoe je kunt voorkomen dat ze terugkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte, en ontdek hoe we je kunnen helpen voorgoed van bedwantsen af te komen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Met duurzaam gebruik om jouw tevredenheid te garanderen.

deskundig-advies

Deskundig advies

Met ons deskundig advies kan je er zeker van zijn dat jouw gezondheid geen risico loopt door de gebruikte bestrijdingsmiddelen.

echo-friendly-icon

Preventie

Beter voorkomen dan genezen. Onze specialisten helpen je met het voorkomen en effectief bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding in Den Haag

Onze ongediertebestrijders in Den Haag helpen je met een oplossing op maat die past binnen elk budget. Aarzel niet om ons om advies te vragen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen om bedwantsen te bestrijden?

Voor bedwantsenbestrijding hebben we snel een team ter plaatse. Onze nooddienst is 24/7 beschikbaar om je te helpen met wat je ook nodig heeft en zal er voor zorgen dat het zo snel mogelijk geregeld wordt.

Wat zijn de kosten van bedwantsen bestrijden?

Bedwantsenbestrijding kan een dure aangelegenheid zijn. De kosten van bedwantsenbestrijding kunnen variëren afhankelijk van vele factoren. maar zonder de situatie te bekijken is het onmogelijk om een concrete schatting te geven.

Hoe weet ik wat voor bedwantsen ik in huis heb?

We weten dat niet iedereen foto’s van hun plaag maakt, maar als je nog steeds niet zeker weet wat voor soort bedwantsen dit zijn aarzel dan niet om ons een email te sturen. Onze expert zal aan de hand van je foto’s uitzoeken om welke het gaat en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Den Haag te werk bij bedwantsenbestrijding?

Om er zeker van te zijn dat je huis veilig is voor bedwantsen, zal ons team eerst controleren welk type insect je hebt en waar het zich in je huis bevindt. We gebruiken hulpmiddelen om hun punt om uit te vinden waar ze zich schuilhouden, zodat we ze voorgoed kunnen verwijderen.

Geven jullie ook garantie voor bedwantsen bestrijden?

Bij bedwantsenplaag gaan we altijd deskundig en professioneel te werk als het gaat om bedwantsen. Wij begrijpen dat dit ongedierte moeilijk weg te krijgen kan zijn, daarom gebruiken wij de meest effectieve methodes om ze te bestrijden. De kans dat de bedwantsen terugkomen is minimaal als je ons advies opvolgt en periodiek een inspectie laat uitvoeren. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat de bedwantsen niet meer terugkomen.
Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de bedwantsenbestrijding?

Bedwantsen zijn een ernstig probleem dat veel schade kan aanrichten. Als je bedwantsen in je huis hebt, is de kans groot dat ze al schade bij je hebben aangericht. Helaas dekken de meeste verzekeringen de schade door bedwantsen niet. Als onze bedwantsenbestrijding toch schade veroorzaakt, zullen wij je dat direct laten weten. In de meeste gevallen zullen we de schade vergoeden. Wij zijn er trots op dat wij grondig te werk gaan en geen schade achterlaten, dus je kunt er zeker van zijn dat je bij ons in goede handen bent.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het bedwantsen probleem op te lossen?

Heb je ons gevraagd om van bedwantsen af te komen? Wij helpen je zo snel mogelijk. Vooraf geven wij altijd een indicatie over hoe lang de behandeling zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (44 stemmen)
Call Now Button